Khamis, 22 April 2010

Apa-apa Ajer La.....

Aku dilanda kesibukan sekarang ni. Tak sempat dah rasanya nak blogwalking, jumping n running..... Jangan risau kesibukan aku ni sekali sekala jer datang, dah free nanti aku pulun jelajah semua orang..... hehehe
 
Supaya korang tak kesunyian sementara tuan rumah takde ni kan, korang layan tag dari Min dulu k. 

1 - Bila kali terakhir anda pergi bercuti dan kenapa/sebab anda nak pergi bercuti?
 
Kali terakhir ke Kuala Lumpur. Kami gi melawat ikan-ikan belaan kami kat Aquaria KLCC. Takmo citer panjang, nak tau baca kat SINI. Sekarang ni aku teringin nak gi Bukit Tinggi..... fuhhhh alangkah damai dan tenangnya kalau boleh berada kat situ...... 

2 - Berapakah umur anda? (jangan malu2 nak announce)… dan adakah anda rasa puas dengan pencapaian anda diusia anda sekarang ni?
 
Baru jer memasuki angka 31. Suka la bila angka makin bertambah ni, nampak kita lebih matang walaupun kadang orang tengok muka yang empunya badan macam baru cecah 21....... hahhahaaaaaaaaaaaaa.... pengsannnn korang dengar statement giler perahsan aku ni kan kan....Dusssssshhhhh dushhhhhhhh kat tuan punya blog!!!! Awasssss yer kengkawan, laen kali jangan puji aku lebih2......Kalau aku dah mula lupa diri, gini la jadinyaaaaaa..... 

Setakat ni masih banyak lagi impian yang belum tercapai dek tangan. Nak kamera DSLR, nak beli rumah sendiri dan paling penting nak kumpul duit untuk gi umrah atau haji. Berangan pun takpe la dulu, janji target kena ada kan....  

3 - (tak jawab pun tak pe) Saya tahu anda seorang yang gemar bergambar di depan kemera! jadi pergi ambik kemera anda dan snap gambar wallet/beg duit anda! jangan la malu nak cakap berapa harganya sebab kuantiti nilai dalamnya lebih berharga!
 
Ari tu dah tunjuk dah beg duit aku dalam segmen selongkar. Kalau rasa nak tengok lagi sekali..... Silakan.....


4 - Anda mungkin seorang blogger, bila waktu yang paling anda suka untuk update/kemaskini blog anda dan kenapa anda pilih waktu itu?
 
Kalau nak letakkan waktu tu payah sket. Sebenarnya aku update blog ikut mood dan idea. Ada mood dan ada idea, maka terbit la entry baru.... 

5 - Apakah yang berlegar2 dalam fikiran anda sekarang?
 
Tugasan office tak siap lagi cik kak oiiiiiiii....... cepat2 la update blog tue!!!! 

6 - Tag 3 org lain yang anda suka
 
 Sapa lagi yang belum kena yerk!!!!! 
- Zai 
- Miera 

13 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

kiter pun takl kena lagik...hu..hu...tak de sape nak tag

Ain berkata...

anje: jangan risau, ada banyak lagi hutang tag yang menungggu.....

siap sedia ya anje....hehehe

LYaFRINA berkata...

hehehhe.. 21?? tp xpe muka ain aweks muda.. jeles iii... lya ni doh muka mcm tua.. hahhaa..

**anje..aritu rasanya pernah bg tag kat anje.. x jwb pon lg...

**lya pon blambok lana g tag x buat..duk peram je dulu.. akn d post bila xde ideal.. heheheh

Ain berkata...

lyafrina: tu laa, lya ngan asha suka sangat puji ain melambung.....

kan pengsannn dengar statement tak henggat ain tue....hahaha

skang ni musim tag mengetag kan....

jenuh nak menjawab nie... tapi tetap enjoyyyy.....

aLyNnZ berkata...

sudi larr kirenyer jwb tag kasut feveret dr alynn..

Ain berkata...

alynnz: sudi.... sudi....

nanti akak jawab tag tu ya....

Ena berkata...

Maknenyer lepas nie ena kene panggil kak Ain la kan!.. ye la..dulu tak tau pun.. arini baru tau.. huhu.. soweee!!..

Mak Su berkata...

eh wah....

eh, maksu cadang nak gi akuaria ler, tapi berapa sen bayar masuk ek.... nak bawak baby w

take care ya ain

mamamiera berkata...

waduh2..
bibik terkenalah pulak dong..
hehee.. nnti free2 zai buat eh..

zue @ annaleeya berkata...

hoho... mcm umo 21 eh???? bulihla... nnti kcik hati plak kan??? heheheh....

sib baik tak kene... selamat...

mamalieyna berkata...

tag sesaje skrg ni eh, mcm2 versi..huhu..layan jer..^_^

shi3la berkata...

tag pong bermusim gak...

Shida berkata...

ain,hutang dulu ek..nanti free shida wat..tq

Related Posts with Thumbnails