Rabu, 21 April 2010

5 in 1

Yihaaaaaaa Yabedabeduuuuuuuuuuuuu......

Baik hati sungguh la Cik Puan Ayu sorang nie.... Ada ajer benda yang dia nak kasi kat aku...... Thank u... Thank uuuuuuuu. Akak tahu awak sayang akak kan hahaha...... ayat perahsan tak henggat punyaaaa, sebab tu la awak kasi semua nie. Ohhhhhhh Ayu, terasa diri akak begitu dihargai......hehehe......   

Syarat-syaratnya:
~Copy award ni macam dapat Grammy Award.
~Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni.
~Tajuk post korang mesti ada perkataan 5-FIVE-KHAMSAH- :)

1- FIVE name that people call you
-Noraini ( nama fofular zaman sekolah - cikgu cikgi memang guna nama nie)
-Ain (hubby ngan kengkawan)
-Kak Jue (Adik badik - Abang aku sesedap rasa kasi nama nie kat aku sebab nak sama ngan nama kawan dia)
-Mama (anak-anak kesayangan hamba)
-Yang (ex-boypren)

2- FIVE important dates in your life
- 3 Apr ( Aku lihat dunia)
- 11 Sept (Hubby lihat dunia)
- 11 May (Danish lihat dunia)
- 11 Mar (Sarah lihat dunia)
- 8 Aug (sah jadi wife en. iskandar)

3- FIVE things that you done yesterday
- Update account office
- Bukak blog
- Bincang soal bisness ngan hubby (bila nak settle neh)
- Layan budak kecik nangis sampai tido
- Tengok Adamaya (wajibbb semua aktiviti aku postpone taim ni termasuk la nak gi bilik air....muahaha

4-FIVE ways to be happy
- Takde kerja office tertunggak
- Kerja rumah semua settle (sakit kepala aku kalau rumah berselerak dan kain baju menimbun)
- Sarah tak nangissssss
- Dapat bukak blog
- Dapat tengok Adamaya......hahaha (giler angau ngan si lisa)

5- FIVE favourite movies
- I'm not single ( si lisa lagikkkkkkk)
- I'm not single
- I'm not single 
- Kingkong
- Titanic  

6- FIVE favourite hobbies
- Bukak blog
- Baca majalah pama dan keluarga
- Baca novel
- Bergurau ngan anak-anak.
- Makan dan makan dan makan.....

7- FIVE favourite people
- Danish (anak bujang aku)
- Sarah (anak dara saya)
- En. Iskandar (hubby aku)
- My mom n My dad
- My mil n My fil

8- FIVE favourite places for vacation
- Pantai 
- Tasik
- Pulau
- Air terjun
- Tempat tinggi dan sejuk

9- FIVE reasons you answers the survey
 - Sebab kalau tak jawab award tak leh ambik......hahaha
- Tanda terima kasih kat ayu sebab sudi kasi award chumill ni
- Supaya ayu lebih kenal yang empunya blog nie......
- Supaya kawan2 yang lain boleh tumpang korek rahasiaaaa
- Sebab aku tengah free...... so jawab jer la. Dapat jugak update blog kan kan....

10- FIVE persons to tag
- Kasih Suci
- Idzalia
- Anna
- Uncle Hamzah @ Al-Lavendari
- Siti

14 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

salam sis......

wow...tugasan yang terbaik..(wajib punji sbb sis banyak puji ayu...wawawa....)

yang paling suka baca ttg sis ain kan...ada perkataan ADAMAYA..ayu sedih nie..ari nie tak ikuti perkembangan citer nie.....sedihnya.......

Ain berkata...

Ayu: uwaaaaaaaaa... puji tak ikhlas, takmo la.....

puji lagi sekali..... hahaha(sesedap rasa jer paksa)....

ayu, cuba tengok kat u tube. dulu masa akak takde dvd i'm not single, kat situ la akak tengok ngan ofismate akak.....

macihhh bagi award ni ya....

kasih suci berkata...

wahh..daku dpt award dan di tag oleh AIn..hehe

Ain berkata...

kasih suci: ambik ya nanti ain majuk.....

jangan lupa dah siap publish inform ain sbb nak sangat kenal semua dengan lebih rapat lagi....

Zaidah berkata...

banyaknyer ain kena jawab tag...

kasih suci berkata...

ok..entri da siap dah.. sila la ke blog..hehe

nza berkata...

selamat...selamat...hi.hi.hi....

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

hu..hu...tahniah pada yang kena...

zue @ annaleeya berkata...

fuhhh.... sib baik tak kena... eekeke...

Ain berkata...

zaidah: penuh dah buku 555 ain....

kena beli buku baru nie....

Ain berkata...

kasih suci: thank u sudi ambik award dan jawab tag ya....

Ain berkata...

kak nza: jangan lupa jawab tag lesen memandu sebelum nie.....

hahaha.....

Ain berkata...

anje: tunggu giliran anje plak lepas nie....

hehehe....

Ain berkata...

kak zue: terlepas kali ni mungkin, akan datang belum tentu....

muahaha.....

Related Posts with Thumbnails