Isnin, 12 April 2010

RAHSIA KINI BUKAN LAGI RAHSIA

Huwaaaaaaaa...... terharu sungguh!!!

Dasyhat tul penangan Ben Ashaari....... petua beliau memang menjadik.....

Sebelum ni aku cakap rahsia kans, yang penah kena jelajah jer tau..... tapiiii tak boleh laaaaa.....

Rasa nak cakap jugak ngan korang, nak share jugak menda nie.... Macam tak best jer kalau simpan sensorang......

Cuba korang tengok bawah nie.....
 
Buat pertama kalinya, selama lebih setahun aku berblog, baru semalam aku dapat kumpul visitor sampai 200 lebih. Hari minggu plak tue..... kalau sebelum nie, nak cecah dua puluh pun sakit okeh.... Namapun blog tak femes, sapa nak jenguk kan.... 

Tahniah untuk kengkawan yang dah listed kat blog Ben Ashaari. Antaranya yang aku perasan tadi Zaidah, Ena dan Miemiey

Yang lain-lain tunggu apa lagi... Cuba yang INI.  

27 comments:

mamalieyna berkata...

wooo dasyatnye...nak try gk la..hehe..nk gk fames..hikhik..

IbuHakimHaikal berkata...

Ain..dlm 200 lebih tu salah sorangnye saya lah tu..huhu...;)

Ena berkata...

ena x check pulak dah berape.. sbb ena baru lagiikk dok lam list en. ben tu..

Ain berkata...

mamalieyna: ieyna kena cuba tau...

dah ramai kawan2 kita kat sana...

Ain berkata...

ibuhakimhaikal: thanks sudi meriahkan blog ain yang tak seberapa nie....

ain dah link ngan awak belum yerk...

japp nak check....

Ain berkata...

ena: besok cuba tengok perubahan yg ena dapat....

memang kebabommmm..... hahaha....

zue @ annaleeya berkata...

akak tak wat lagik la... jeles la tgk ain dah femes... tp seganla ain... blog tak cantik la.. malu jer klu ben dtg tgk... huhuhu...

al-lavendari berkata...

pakcik datang melawat lagi ..tahniah atas kedatangan ramai pelancong ke blog awak !

Ain berkata...

kak zue: alaaaaa... takmo la macam nie.....

rugi nanti tau....

wat muka tembok jer kak.... blog ain ni pun takde pape yang istimewa....tapi ben jengah jugak...

kena yakin tau, sebab ben ni tak sombong orangnya.....

sangat2 friendly....

gud luck untuk akak.... mmuahhh...

Ain berkata...

al-lavendari: morning uncle,

thank u.....

dah macam pusat pelancongan ke....hehehe

pape jer lah.... janji semua enjoy kat sini.....

thanks alway being here k....

Mak Su berkata...

fuyoooo Ain, tahniah! maksu pun x penah sampai 200. Congrats :)

LYaFRINA berkata...

Tahniah ain..
sama ar ain.. sejak join siri jelajah blog ni..
mmg meningkat y mendadak...
apa2 pon thanks utk ben cz bg pluang mperkenalkn blog2 baru ni

Ain berkata...

mak su: ain pun tak pernah dapat visitor seramai nie....

semalam memang meletopsss...

gud luck untuk mak su k...

Ain berkata...

lyafrina: terhutang budi ngan lya sebenarnya...

kalau tak kerana lya, ain tak kenal ngan ben....

thanks a lot dear...

Siti berkata...

waaaa..mmg byk bezanya yer..siti lum terlist lagi ni..bila la agaknya ni yer..

honeylanz berkata...

nk mencuba nasib gak la ;)

KV berkata...

ain, dah berapa siri aku duk baca kisah ko ngan ben ni, tapi sampai ke sudah aku tak faham. Haha.
adeh la, kesian aku tau!

mamamiera berkata...

wahhh.. cayalah..
nnti makin lame makin debom.. ;)

nza berkata...

wow...best tu.....

nza berkata...

baru faham la.....

Ain berkata...

siti: jangan risau, mesti akan keluar jugak nanti....

sabar k....

Ain berkata...

honeylanz: mesti cuba has....

berbaloi-baloiii tau....

Ain berkata...

kv: baca sampai faham kv....

dah faham nanti jangan lupa join the geng.....

besttt tau....

Ain berkata...

mamamiera: syaratnya kena la jugak rajin update kan....

nanti list jatuh ke bawah....hehehe

Ain berkata...

kak nza: jangan lupa join sama kak....

biar ben pengsan kena serbu....hehehe....

~aSHa~ berkata...

wow...

wow lagi sekali...nak try gak la..tapi nak cari templete dulu..tlg la kak...templete skrg ni byk kena donlod..kalo dulu letak dlm html je..skrg ni nak donlod2 la...

Ain berkata...

asha: akak p[un tak reti nak guna template mcm yang sha cakap tue....

tu yg asyik pakai background yg copy html ni jer....

jgn tunggu lama2 sgt carik background tu k....

Related Posts with Thumbnails