Khamis, 29 April 2010

Lya Oh Lya


Dup dap dup dap jantungku......

Ooooh Lya...... adakah kamu ternampak something yang pelik kat blog ain nie.....

Jangan takutkan daku sayang.......

Daku tengok ok jer...... Lya nampak apa?

Huwaaaaa...... ada sesuatu yang berupa nenek kebaya ke???

Oh tidak!!!!!!! 

p/s: aku risau Lya nampak something yang pelik kat sini bila dia keluarkan n3 kat atas tue.....  

18 comments:

cheqna berkata...

kak...
anda di tag okiesh...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..

dik pun tercari-cari sesuatu yg pelik..
tapi ok jek..

huhu..

Ain berkata...

cheqna: akak terima dengan lapang dada.....

zassssss.... skang jugak akak gi ambik.....

Ain berkata...

lol: dearie, risau jugak terkeluar benda pelik kan....

mana tau terkena sabotaj penggodam internet ke.....

takuttttt oooooo.....

zue @ annaleeya berkata...

haah... duk cari gak ni... ape yg pelik nih ain???? konpius ahkak!!

Ain berkata...

kak zue: tak tau la kak....

cari lya tak jumpa plak nie...

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

ape yang peliknyer ni...biasa jerk...

LYaFRINA berkata...

EYHH..SORI.. TUA R..LYA XTAU.. TD MSA NOK KOMEN KAT BLOG AIN JADI GIANI..AWWW.. MCMANA KOMEN NI BLOLEH MASUK SINI..MAK
AIIIIIIIIII!!!

KELAKOR LA PLOK...
PLZZ..PLZZ... JGN DISELUBUNGI MISTERI..

*--------------------------------
aduhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. dah sakit perut ni ain....
lya nk leave komen kat n3 ain tadi tu...bakpe jadi gini??? ya awww..awww....

Ain berkata...

anje: lya dah tolong jawab tue....

adudu....

wat suspen jer kan....

Ain berkata...

lyafrina: sahhhh blogpsot ada problem.....

lama2 boleh jadi sasau kita dibuatnya.....

hahaha.....

lya, jangan marah tiba2 keluar n3 ni yerk....

saaayang awak.....

LYaFRINA berkata...

heheheh.. xde marah pon.. lya sndiri pon xperasan kuar kalt blog lya.. pahtu tgk tajuk blog ain.. bru perasan... ape poblem ar.. cuba klik kat tittle blog lya y n3 tu.. dia pegi direct k blog ain..itu ar y pelik ni..why???

Ain berkata...

lyafrina: memang misteri dan very the ajaib nie.....

jangan lepas ni kita klik publish n3 keluar nenek kebaya sudahhhhh....

tak sanggup nak tengok...huhuhu...

Zaidah berkata...

confiious lah plak...

Ain berkata...

zaidah: esok lusa elok la kot....

sajer jer dorang jeles kat ain ngan lya.....

tu yang jadi gini....hahaha...

nieda berkata...

apa yg pelik???

Ain berkata...

nieda: boleh baca kat komen lya tue....

kami ni pun still keliru lagi...huhuhu...

shi3la berkata...

hahahaa lawak ler korunk berdua nihh...

Ain berkata...

shi3la: aku risau wehhh, mana tau nenek kebaya yang keluar dengan jari panjang dan runcing dia tue....

pengsannnn aku.....

Related Posts with Thumbnails