Ahad, 25 April 2010

LAMANYAAAAAAA

Rasa macam lama giler tak berblog........huhuhu

Sejak hari khamis tak sempat nak ziarah kawan-kawan, tak sempat nak reply komen.....

Yang aku sempat hanya  buat satu dua entry supaya kawan-kawan yang bertandang tak keboringan jer....

dan....

terjah dua tiga blog kengkawan itupun just baca dan say hai kat chat box...... huwaaaaaaaaa

tension haihhhh kalau berterusan macam nie........

Minggu ni kebisian lagiiiiii dan lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii......huk huk....

8 comments:

LiNda berkata...

Bizi mengalahkan YB yang bertanding di Hulu Selangor . hahahaha


Takper Ain ... yang penting haii..hai.. bye..bye .

~aSHa~ berkata...

sama la kita....masuk2 ofis mcm2 dah atas meja

dah la broadband rosak....uwaaaaaaa menangis sambil nyanyi lagu ni....sedih nye....2 hari terkubur..ari jumaat kawan tlg updatekan..bantai dia letak gambo baby dia..ehehehehhehehe..tapi enjoy

Ain berkata...

sis linda: morning sis, kuih bakar ada lagi tak?

hehehe.....

wahhhh ada tamu semalam yerk...

Ain berkata...

asha: akak dah start sibuk nie.....

tapi tu la, ada hati jugak nak bukak blog.....

rinduuuuu giler kat kengkawan...huhuhu...

sha, potong jer berukband sha tue...hehehe...

pssttt... semalam akak gi kemaman, sorry tak inform awak....

LYaFRINA berkata...

sama la.. akhir bulan mmg x smpat sgt2.. tula.. blik rmh buat n3 bayk n save draft.. pahtu..kalo xde citer kira publish je bru slalu update..

**ooo..ain mai kmn yer.. g mana?/ lya pon ada kat bandar smlm.. ntah2 kt berada setempat

IdzaLia berkata...

samlah akak.. lia pun bz sgt mggu ni.. tak sempat nak jenguk dan tggl jejak kat blog kwn2.. kejap lg kena marathon ni...hihi

afiq berkata...

xpe bizi itu perkara biase.. nnti ade mase free,, kite blogging smpai bengkak! heheh

honeylanz berkata...

mmg if time bz mmg x dang la nk jenguk blog ;)

Related Posts with Thumbnails