Selasa, 20 April 2010

Lembap

Bukan otak yang lembap atau kain yang lembap tau!!!!

Tapiiiii loading blog aku yang hari ni lembap kalahkan siput babi.....

Putus angin aku nak buat n3 dan berblogwalking......


Tengok la apa yang keluar selepas berpuluh minit tunggu.....



Dengan background putih yang tulus mulus dan keluar separuh widget.....

Link kengkawan satu pun tak timbul.......

Gerammmm betul!!!!! Nak kena godek-godek lagi la nie...... huhuhu....

21 comments:

kasih suci berkata...

sabar..sabar...hehehe
nanti network da ok boleh la sambung g blogwalking...(",)

maszmadi berkata...

betubetulbetul... kena wat keje lain dulu nie.. nnti ok ler tur..

Ena berkata...

same la kat sini pun.. cam snail jekkk.. mencikkkkkkk.. tp blh la g jenjalan umah kenkawan. hehe

Mak Su berkata...

sabar sabar ya Ain, maksu selalu tu kena macam tu... tu pasaller payah nak tgk maksu berblogwalking :(

LYaFRINA berkata...

huhuhu..sabo ain..kat ofis lya plok td panel box kat dry dock meletup..dah la kapal navy & polis ada situ.. debor sgt2.. lama sgt2 tunggu.. bila dh ok..line plok k.o....
ni balik rmh.. srupe ler..lmbt sgt loading!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

potong la apa lagi
potong potong

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

sis...........
sabar yer
eik,,,ayu pula nak sampaikan yang sis dapat award...............amik yer

sHaFAa berkata...

tau xpe..
tngah syok2 tu kadang2 blh plak jem.

Zaidah berkata...

sabar ajelah ain...perkara yang sama berlaku kat zai...harap kat opis aje yang internet laju...kat rumah memang macam siput babi..klu siput sedut sedap jugak buat masak lemak cili padi...klu siput babi...alamak kena tunggulah... sob3..huhu..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Dah ok?

Ain berkata...

kasih suci: makin kita refresh makin lembap jadinya.....

Ain berkata...

anje: bila la dorang nak improve service dorang ni kan....

Ain berkata...

maszmadi: tu la, memang kena buat benda lain dulu jawabnya....

kalau hari dia buat laju, berdesupppp loading.....

Ain berkata...

ena: lagi banyak share line lagi slow agaknya kan....

kat tempat ain baru share ngan 2 orang, kalau share ngan 10 orang, tak gerak langsung gamaknya....

Ain berkata...

mak su: buat tension kita jer kan...

Ain berkata...

lyafrina: kat rumah ain nie, baru jer upgrade ke speed 500 lebih tue....

loading camtu jugak....lembapppp....

kena komplen kat dorang la lepas nie.....

Ain berkata...

tinie: kalau potong tak leh blogging terus nanti...

Ain berkata...

ayu: thanks bagi akak award....

nanti akak ambik k....

Ain berkata...

shafaa: tu la, ingatkan kat jalanraya jer jem....

dalam blog pun boleh jem jugakkk....

Ain berkata...

zaidah: siput seduttt!!!!

uwaaaaaa, dah lama tak makan...

sedapnya masak lemak kan....

Ain berkata...

lol: dearie, tak ok lagi nie....

tapi boleh la pelan-pelan...

Related Posts with Thumbnails