Selasa, 13 April 2010

Naik Lagi....

Bukan berat badan aku..... no....no....no.....

Tapi visitor kat blog nie......

Bertambah lagi seratus semalam...... fuhhhhh.... 



Kalau nak jugak pastikan korang join siri  Jelajah Blog Ibu Ben Ashaari... 

Penat dah aku promote tetiap hari.... Joinnn Tau!!!

26 comments:

lily azliyana @ mama zara berkata...

wahhh...ramainye pengunjung..tk join lagi pon siri jelajah blog nih..ade mase lagi ke..hehe

zue @ annaleeya berkata...

jeles ahkak... baru jerk lepas join segmen ben tadi... harap2 bulihla kalhkan ain... hahahaha.... buruk pangai tau ahkak nih...

LYaFRINA berkata...

heheheh..
zue.... cpt..cpt join... bawak besikal laju2.. hehehehe

**ain.. hebatkn penangan ben ni..

Ain berkata...

mama zara: takde tarikh tutup tau...

tapi kalau lambat, nanti list kita duk belakang la....

rugiiii.....

Ain berkata...

kak zue: ok la tue kak....

kita kebabomm sama2....

Ain berkata...

lyafrina: lya punya lagi meletopsss kan.....

mamalieyna berkata...

en ben belum jengok blog kite..huhu..

pepun best ek! ramai pengunjung tuuu...^_^

Mak Su berkata...

eh? wow! tahniah Ain....hebat... :)

Ain berkata...

mak su: dah kena jelajah belum mak su....

rasanya mak su dah buat n3 kan....

ain punya ni biasa ajer....

kalau tengok ben punya hari tue, ribuan pengunjung sehari tau...

Ain berkata...

mamalieyna: takpe, kena tunggu sbb banyak list ben nak kena jelajah kan....

insyaallah ben sampai jugak nanti....

Siti berkata...

tu dia, tinggi nye naik yer...hehehe

Ain berkata...

siti: jalannya ben dah tunjuk kan...

terpulang pada kita nak follow ke tak...

shi3la berkata...

wohooooo banyak nyer pengunjung kau...tahniah beb..teruskannn..!!

Ain berkata...

shi3la: orang lain punya lagi meletopss beb....

ko bila nak join siri jelajah nie....

nza berkata...

hi.hi.hi.....2dy cuba nk g jelajah ke sana la.......

Ain berkata...

kak nza: silakan kak....

join kempen jelajah ben sekali...

Zaidah berkata...

wow...memang menjana pendapatan nampaknyer....makin meningkat ...cantik numbernyer tu ain 333...hehehe

IdzaLia berkata...

uik.. tinggi nya visitor..

Ain berkata...

zaidah: besok kita mintak dia naik 444 plak....

hehehe.....

Ain berkata...

idzalia: lia pun boleh join k....

nanti boleh tambah visitor kat blog lia.....

larra berkata...

ye..ye..memang betul kata ain..berhasil..yg belum join ben nyer segmen..join ler..berbaloi..dpt ramai kawan..dan supporter

Ain berkata...

larra: tu la kan,

kadang dorang segan, sbb tu tak yakin nak join....

wat muka tembok dah ler, janji boleh dapat ramai kawan....hehehe...

Nida berkata...

Ingatkan naik apa tadi..:)

~aSHa~ berkata...

wow wow mmg hebat..2 kali wow asha bagi tu..ehehe...ada tak percah lagi cecah angka sebegitu....tahniahhhhhhhhhhhhh

nak buat..tapi tak smpt la...mlm2 nak jelajah blk blog teman2 yg singgah menyinggah...

Ain berkata...

nida: kalau badan yang naik ok jugak.....

bila nak berisi sket nie...huhuhu..

Ain berkata...

asha: dah cat baru rumah sha kan....

tunggu apa lagi....

jemput la ben datang jelajah....

Related Posts with Thumbnails