Ahad, 25 April 2010

Keputusan Pilihanraya Kecil P94 - Hulu Selangor



Baru sajer diumumkan oleh tv3 sebentar tadi......

Masih panasssssssss........

Keputusan Penuh : 

BN - 24,997 Undi  DAN PKR - 23, 272 Undi 

Calon P Kamalanathan (BN) memenangi pilihanraya kecil P-94 dengan majoriti 1725 undi...

Komen Aku: Kepada calon yang menang, jangan hanya berjanji dan bermanis mulut waktu nak meraih undi jer, laksanakan tanggungjawab yang diamanahkan kepada anda SEBAIK mungkin. 

p/s: Asal BN menang jer, tak putus2 keluar berita liputan kemenangan kat tv. huhuhuu..... Ada ke kengkawan yang terlibat dengan pilihanraya hari ni? hehehe..... sajer menyibuk nak tau sebab aku jeles tak dapat keluar memangkah sama.... 

8 comments:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

bil undi tu tak banyak pun bezanya kan...huhu

Ain berkata...

nadia: tu la, sayang kan.....

kalau semua datang mengundi maybe boleh menang kot....

nza berkata...

2lh, janji kena la tunaikan..jgn masa nk mengundi je nmpk batang hidung, pas tu tah mana2 ilang...tahlh ain, trkdg rasa trkilan dihati....

Ain berkata...

kak nza: takpe la kak.....

sampai turn kita mengundi nanti, kita pangkah betul2....

jangan kasi can dekat mereka yang tabur janji kosong tue....

~aSHa~ berkata...

tahun 2008 sy keje spr...6 bulan..time pilihanraya...bulan 3 tu....

Ain berkata...

asha: masa tu akak gi mengundi dalam keadaan sarat (preggiekan sarah) tau.....

mujur sempat jugak pangkah memangkah.....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
House mate dik terlibat..
Bapa dier bersungguh-sungguh nak anak dier balik kg mengundi.
Huhu..

Ain berkata...

lol: dearie, memang patut kawan dearie balik kampung....

sayang kalau tak buang undi tau...hehehe

dearie dah pernah mengundi belum?

Related Posts with Thumbnails