Khamis, 15 April 2010

Sarah, Mickey Dan Diaper

Aktiviti sarah setiap hari tiap kali kat rumah......

Tak habis-habis practice pakaikan mickey diaper......

Sorry kualiti video kurang memuaskan.....hehehe

14 comments:

LYaFRINA berkata...

heheh.. xpe sarah..usha tangga kejayaan.. ni mcm nak adik jer...

dah ain biler lg??? sarah nk adik tu...

**ain, camner masukkn vdeo guna new post baru..k ain ain setting k new post y lama tu utk msukkn vdeo ni??

nza berkata...

kuatkn semangat yeeeeerrrr sarah...hi.

mamamiera berkata...

heheee.. sarah ni lawaklah..
camtulah gaya ank2 pompuan ye ain..
same je peel dgn miera..
mierapon slalu nk bg susulah ,pamperslah kat teddy.. dia gelar teddy dia pon baby.. siap masuk dlm buai nak tdokan baby.. pd hal adik dia pon dia x layan spesel cam teddy dia tuh..

Siti berkata...

waaaa..bagus2....kelakor jer tgk video nih.

zue @ annaleeya berkata...

hehehe.... duk pkaikan diaper kt mickey, smpat lg tuh ambik puting... klako tul sarah nih...

airel pon same... suka sgt pkaikan diapers kt bear... pastuh diapers tuh rosak cmtuh jerk...

atie berkata...

Sarah nak adik tu ain....heh heh

honeylanz berkata...

hehhee..aeiry pun sama. pakaikan pampers kt adik bear dia... kelakar je kan...

Ain berkata...

lyafrina: ain pun tak reti guna new post baru tue....

kalau nak upload video, ain tukar ke setting lama....

lambat betul loading nak upload video skang nie....

berejamm tau...huhuhu...

Ain berkata...

kak nza: ok la tu kan....

takde la terbalik dia letak pampers tue....

Ain berkata...

mamamiera: betul cakap zai tue....

budak kecik mmg suka meniru kan....

apa kita buat, dia pun nak belajar buat jugak...

Ain berkata...

siti: malu nak letak sebenarnya....

seksa tengok anak dara ain tak berbaju....

Ain berkata...

ka zue: tu la kak zue,

abih rosak diapers dia...

ain siap guna salotep sbb sayang nak buang diapers tue....

Ain berkata...

kak atie: tunggu tahun depan ya....

hehehe....

Ain berkata...

honeylanz: budak laki pun main diaper jugak ke....

lagi lawak ni has....

share video nak tak?

Related Posts with Thumbnails