Sabtu, 10 April 2010

AWAS!!!


Korang nampak kan signboard besar kat atas tu??

Pagi-pagi lagi aku dah kena warning ngan hubby....

"JANGAN PANDAI-PANDAI BUKAK INTERNET HARI NIE.... KALAU BUKAK JUGAK SIAPPPP!!!"

Tapi bini dia nie, bukan reti takut.... memang jenis keras kepala!! Bukak jugak tanpa pengetahuan laki dia.....hehehe...

"Ampun bang, ain bukak kejap jer..... nanti ain off k....."

Dia bukan jeles aku duk mengadap tenet nie, tapi dia buhsan bini dia ni asyik ngadu sakit paler jer (mata aku macam nak rabun jerk).....

Sebelum nie dia bebel "Dah la kat ofis ngadap pc, sambung lagi kat rumah... tak cukup dengan tue, cuti pun tak reti nak rehat.... ngadap pc jugakkkk.... Mana tak sakit kepala haiiihhhh"....

Ok lah, takmo lama-lama depan pc nie, kang kalau dia balik lagi panjang ceramah dia kat telinga nipis aku nie........ 

Besok aku jenguk dan reply komen korang semua k.... Mmmmuahhhh.... 

p/s: thank u Ben sudi jelajah saya.... nanti saya buatkan special n3 untuk awak... 

18 comments:

honeylanz berkata...

has pun addict kt lappy ni... mesti hari hari mau ;)

Ena berkata...

hehehhe..

tu la bile sakit paler menyerang mensti nak ngadu yekk.. asben tu rimas la tu.. x per.. nanti jgn luper jengah2.. hik hik hik!!

wahh besss la di kunjungi oleh Ben.. biler la turn sy pulak.. huhu..

Zaidah berkata...

zai tengok ain nyer blog telah dipromote oleh en ben...tahniah...turn kita ena lambat lagi kot...

Nida berkata...

Jangan terlalu lama sangat ngadap tu... memang betul apa hubby Ain cakap.. sapa tak sayang bini wooo

p/s: Nida dah pos tau keychain n magnetic fridge buat Ain :)

TUKANG KATA berkata...

Sgt penyayang suami anda..

tak mahu isterinya jatuh sakit..

:)

nza berkata...

hi.hi.hi....awas!!!!nnti kena marah lg.....take care ok.

sisdee berkata...

tul tu..mmg klu ngadap pc jek..leh sakit kpala .. bukan sakit kpala jek...belakg pun leh sakit..cam ala2 stress gitu heheheh

so moral of the story..reti2 le jaga masa kat pc hahahahahah...

ni peringatan tuk diri sndiri actually :p

~aSHa~ berkata...

eheheh kalo mlm2 tu ada makna...tapi sib baik dia riso sbb sakit kepala..

eh mata asha dah rabun sgt ni..tapi tak reti2 lagi nak pg buat spek..takmo pakai spek...aritu pakai contect lens kejap je..sbb rimas...

Ain berkata...

honeylanz: betul tue...

nak tido pun kadang masih ingat kat blog....

memang angau sungguh....

Ain berkata...

ena: kalau tak ngadu kat dia, nak ngadu kat sapa lagi kans....hehehe

sajer jer nak dera dia.... suh dia picit2.....hahaha....

dah wat n3 belum pasal jelajah ben tu, jangan risau ben mesti datang punyaaaa....

Ain berkata...

zaidah: wahhhhhh..... ain ketinggalan rupanya....

zai yang jelajah dulu....hehehe...

Ain berkata...

nida; sayang tu memang la sayang kan, tapi tak kose jugak selalu kena tolong picitkan pale bini dia nie....hehe...

nanti kalau souvenier dari nida sampai, ain inform k...

thank u...

Ain berkata...

tukang kata: tapi bini dia jerk degil dan keras kepala kan....

tak tahan la kalau tak bukak tenet...huhuhu....

Ain berkata...

kak nza: taim dia takde, ain curik2 bukak tenet....

jangan dia baca n3 ni sudahhh...

pecah rahsiaaaa.....hahaha....

Ain berkata...

sisdee: kalau dah ngadap memang tak sedar punyaaaa....

kejap jer masa berlalu kan....

Ain berkata...

asha: kalau rabun kena pakai spek sha....

nanti tambah teruk rabunnya...

akak pun rasa nak gi check gak nie, macam kelabu jer pandangan....

kepala pun asyik berdenyut manjang...huhuhu....

larra berkata...

cam same jekk pengalamannya..
skang kalo nk bukak kene curi2..hheheheh

job berkata...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Related Posts with Thumbnails