Khamis, 29 April 2010

Sarah Bersiaran Untuk Aunty Cheqna

Haiiii aunty-aunty semuaaaaaa....... Jangan terkejut ya sebab sarah terpaksa gantikan tempat mama sarah kejap. Mama sarah tengah makan tengahari tue... Kesian dia lapor. 

Mama kasi tugasan kat sarah nie. Katanya tolong langsaikan hutang dengan Aunty Cheqna....  

Aunty cheqna tak kisahkan kan....... 

Instructions :
 
1. Go to your photo files. Select the 8th photo folder.
 
2. Select the 8th photo in that folder.
 
3. Post that photo along with the story behind it.
 

Gambar ni che da sarah yang edit gunakan adobe photoshop. Nak harapkan mama sarah yang edit sendiri hampehhh ler jawabnya sebab mama memang tak pandai...... Apa mama sarah tau membebel ajer kerjanya.....

Aunty-aunty sume tak bosan ke dengar mama sarah pot pet pot pet? 

Kalau tanya sarah, jawapannya sarah memang tak suka. Bingittt telinga ni haihhhhh.... 

Opppppssss lupa plak sarah, aunty mana boleh dengar suara mama sarah erk. Kat sini kan mama sarah membebel tanpa suara. 

Sarah mintak diri dulu la aunty-aunty sume, kang mama sarah tau sarah lebey-lebey kat blog dia tak pasal-pasal cair taik tinga sarah nanti.... 

papaiiii...... 

4. Then challenge 8 blogging friends to do the same !
Untuk aunty2 yang selalu temankan mama sarah, ambik tag ni ya....

11 comments:

shi3la berkata...

uwaaaa lapan lapannn lagik...biler nak buat tag nieee..dah banyak berkumpul dahhh...*pitammm*

Ain berkata...

shi3la: tu la, sapa suruh kumpul....

hahahha.....

sian ko kan....

~anna&anuar~ berkata...

hehehe.. time kasih sarah sayang.. aunty dah tmpal kat blog aunty okkkeeyy?? sarah besar nnti jd anak2 yg solehah ok??jgn nakal2..

wif love,
-aunty anna-

zue @ annaleeya berkata...

fuhhhh..... sib baik tak kene... utang byk lagi menunggu!!! huhuhu..

kella berkata...

oohh.. si sarah mengetag ya..
cumel sangat!
nanti kita buatkan..

Ain berkata...

aunty anna: thank u aunty....

manyak betul aunty shopping ya....

Ain berkata...

aunty zue: bayar ansur2 takpe aunty....

Ain berkata...

aunty kella: thanks aunty....

tak marah kan kan.... hehehe....

ummumishkah berkata...

sweetnyer sarah buat entri.. :P

Ain berkata...

ummu: thanks....

ummu dan anak2 sihat kan....

ibu_Arifa berkata...

hihihi..mcm dah pernah buat jer tag ni.. tapi time tu semuanyer no enam..enam.. hihihi

Related Posts with Thumbnails