Selasa, 20 April 2010

Hadiah Kontest Pandanglah Lihatlah

Maaf la sebab hari ni baru dapat nak update hadiah bagi pemenang Kontest Pandanglah Lihatlah. Seperti yang aku maklumkan sebelum ni akan ada 2 cabutan bagi memilih pemenang yang berjaya meneka dengan tepat, so hadiahnya pun ada 2 la. 

Hadiah bagi Cabutan Pertama

 Sehelai Kaftan (Baju Kelawar) buatan Terengganu

Keistimewaannya:
- Diperbuat dari kain fuji berkualiti tinggi. Tidak kecut bila dibasuh berulang kali. 
- Labuh (orang tinggi pakai takde la nampak senteng), kalau yang rendah tue kena la  outer sikit rasanya....
- Pembuatan menggunakan teknik air spray. 
- Lengan panjang dan berleher 'V'

Hadiah Bagi Cabutan Kedua
1 Botol Minyak Aromatherapy Plus

Keistimewaan minyak ni boleh tengok kat SINI

Kepada yang masih belum siapkan n3 dan berminat dengan hadiah kat atas, masa masih panjang lagi. Penyertaan dibuka sehingga 3hb May 2010. 

24 comments:

LYaFRINA berkata...

waa...hadiahnya besttt.. tunggu n3 dr lya.. ikut turn... heheheheh..byk sgt contest..meroyan jadinya..

**ain ni mmg cun ar. tgk kt blog sha.. muka ayu jer.. senyum tu sgt2 sweet la..serius ain.. lembut j muka ain tu.. tba2 mcm familar muka ain..heheheh..rsemcm pernah tgk j.. y k dop..xtau..mybe pelanduk 2 serupa kot..

mcmana blh jumpa dgn sha plok tu???

zue @ annaleeya berkata...

wohhoo... ain, akak nak baju kelawar tuh... cantik ar.... akak mmg suker pkai baju klawar...

heheh... mcmla menang kan...

jap.... akak nak jampi sket... fuh kanan, fuh kiri..... dptla baju klawar tuh... hahaha....

Ain berkata...

lyafrina: tak tau la orang suka ke tak ngan hadiah nie....

kalau semua suka, ain tumpang gembira....

jangan puji ain lebih2 lya, tak mandi 4 hari 4 malam nanti...hahaha...

kalau tengok live, ain biasa2 jer. muka sangat la sememeh sbb tak pernah nak kenakan mekap....hehehe

hari tu kebetulan ain ada kat kemaman, sha sms cakap dia kat mesra mall, so on the way balik, ambik peluang jumpa dia...

best kan bila dapat jumpa macam nie. dapat la eratkan lagi silaturrahim.....

teringin nak jumpa lya yang berhati waja ni tau...

bila kita nak dating nie...

al-lavendari berkata...

al-lavendari: ain nak tanya uncle satu perkara boleh?

macam mana nak hilangkan feel lelaki suka membebel??

boleh tolong ke? hehehe......

________________________

macam lah pakcik ini pakar kaunselor .. tapi tak apa, pakcik cuba

mula2 pakcik kena tahu saiz lelaki tu, kalau kecik .. kita lepuk je ? no no pakcik gurau je !

seriously, pakcik kalau membebel dengan anak2 adalah kerana ada perkara yang kita tak bagi buat dia buat juga atau yang disuruh dia tak buat-buat.

jadi kalau lelaki tu membebel kenalah tengok apakah punca yang dibebelkan nya itu. jadi hindarkanlah punca itu. kalau dia yang menjadi punca, hindarkan dia !

boleh ke jawab cam ni ?

~aSHa~ berkata...

eh lupa sy nak buat entry ttg aromaterapi tu..bagus la kak

skrg ni kan musim panas..batuk2 skit...anak2 pun cepat baik je kalo guna minyak tu..

nak bagi ubat makan payah..so sapu tu je la.dia mau dah suka..siap suh sapu kat area lain lagi...

Ain berkata...

kak zue: jangan risau.....

doa banyak-banyak ya.....

kot2 la ada rezeki akak nanti....

hadiah dah ready, tunggu dateline tamat jer....

tak sabar nak carik pemenang...hehehe

Ain berkata...

al-lavendari: uncle lebih dulu makan garam dari ain, sbb tu ain nak korek rahsia....

tak semestinya kaunselor jer pandai bagi pendapat kan....

nak lepuk memang sah2 tak boleh sebab badan dia 2 kali ganda dari ain....

kita salotip jer la mulut dia kan, bior dia jadi bisu terussss....

salotip banyak kat rumah ain nie...hahaha

Ain berkata...

asha: akak alu-alukan sha tinggalkan komen kat blogshop akak supaya mereka yang berminat boleh jadikan panduan....

nak cepat berkesan, minyak ni kita kena guna seawal batuk....

kalau dah batuk teruk baru nak cuba, makan masa jugak la....

budak2 memang suka sbb minyak ni tak panas dan bau dia cukup lembut.....

Mak Su berkata...

menarik, berminat, idea blum sampai :)

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

wah bestnyer hadiah yang ditawarkan...bertuah pada yang menang...

Ain berkata...

mak su: susah ke nak teka ni mak su...

belasah jer la.... hahaha....

Ain berkata...

anje: jom la join anje....

senang jer nie....

nza berkata...

kak nza pn belum join lagi...suka sgt join last minute....

tunbegia berkata...

sungguh mancongkam hadiah,

salamm,

al-lavendari berkata...

kalau nak salotip mulut dia, pastikan dulu dia boleh bernafas ikut hidung, kalau tidak, bahaya ...! hehe

LYaFRINA berkata...

ish..ish...kalo dop mandi 4 hari 4 mlm... cik abe tdo luar la... heheheheh.. tp siyes, sdp tgk muka ain.. lembut jer.. senyum tu.. sgt2 sweet. ain tau, muka natural gni la kcantikan semulajadi.. x yoh guna2 make-up.

**insyallah, ada pluang msti jumpa punya.. tringin gk nk jumpa ain..

Siti berkata...

cantik kaftan tu..hehehe

kasih suci berkata...

wah..menariknye hadiah...mm x sabar nak tunggu sape pemenang yg bakal menjulang hadiah2 tu..

Ain berkata...

kak nza: banyak masa lagi kak....

sempat lagi nak buat n3....

jangan lupa cuba tau.....

Ain berkata...

tun begia: salam tun,

jemput la join kalau berminat....

hadiah biasa-biasa jer....

Ain berkata...

al-lavendari: betul jugak cakap uncle tue.....

silap salotip ain masuk penjara.....

takotttttt.....

Ain berkata...

siti: kita tengok siapa yang bertuah nanti ya.....

siti suka pakai kaftan jugak ke?

Ain berkata...

lyafrina: tak mandi tak semestinya tido luar lya.....

ain spray la body shop perfume satu badan.....

mesti hubby datang dekat punya....

hahaha.....

thanks pujian melangit untuk ain tue, malu ain dibuatnya....

Ain berkata...

kasih suci: suprise jer kan nak tunggu dateline kontest ni....

Related Posts with Thumbnails