Khamis, 29 April 2010

AIR JAMBU BATU

Nak tau apa aku buat skang nie..... hehehe


Minum air jus jambu batu sambil layan blog dan kunyah biskut oreo.....

Citer pasal air kat atas tu kan, kalau kasi aku segelas memang tak cukup punya.....

3 kali sedut sure licinnnnnn..... 
 
'tak tahan nengok..... wajibbb singgah'

Air jambu batu ni dah lama kat pasaran sebenarnya, tapi kat area terengganu ni baru la sangat....ketinggalan sungguh!!!

Now, senang la sikit nak hilangkan ketagih air jambu batu. Stall yang jual air ni dah tumbuh macam cendawan lepas hujan....

Korang pernah minum tak??? Sedapppp kan............. 

14 comments:

zue @ annaleeya berkata...

sedap tuh ain...
akak pon suke...
klu letak serbuk asam lagi sedap kan???
kt kuantan dah lame ader...

AYU berkata...

hai...kat trganu baru ader ke?...memng sedap...terliur je rasanye..

Ain berkata...

kak zue: kat terengganu ni baru lagi kak....

kalau kat paka baru ada 2-3 gerai...

air jambu plus asam boi memang super duper sedappp.....

Ain berkata...

ayu: kalau tengok mesti terliur kan...

lagi la taim cuaca panas....

fuhhhh, teruja nak slrrrpp...huhuhu

honeylanz berkata...

hehehe.. dah sampai trg ke? hr tu balik kg..x nmpk lagi..sedappp kan

sisdee berkata...

jap2..tgh pikir...cam pnah kot heheheheh..ala2..cam sedap jek...dah le tgh panasss nie :(
sabar..sabar..:)

Tijah berkata...

kita pun suka. tapi kena buh extra sebuk asam boi...

LYaFRINA berkata...

mmg ar.. dulu..kat johor j femes air ni.. leni pah ke sini.. rasenya g situ sini ader j.. kat simpang rmh lya pon ader jual.ahhhaii..

**tiba2..nok jual gop ar air jambu ni.. hehehe

AIN...HAPPY LABOUR DAY!!

JaJa'Z berkata...

jaja selalu nampak air ni kat pasar malam..tapi tak pernah terasa nak beli..meandangkan ramai dok citer pasal air ni..harus la jaja gi cari jugak..

Nida berkata...

Mak oi... sedapnya..

p/s: apa air jus yg berwarna biru ek, dari dulu ku cuba cari tapi tak jumpa2..:)

'NuReeN' berkata...

yerr kerr sedap.. nureen x pernah try lg tp slalu nmpk.. disbbkan nureen ni kuat sgt berpantang kot x pernah rasa nk cuba.. nti mesti try nih...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

sedap kalau yang pekat :)
kalau cuaca panas mmg tak cukup secawan

Adlina Husaini berkata...

ain, memang sedap air tu tapi ina baru rasa sekali je yang sedap..lepas tu tak jumpa dah..

rasa frust sgt bila beli cair giler and asam dia pun tak sedap..

tengok dalam pic ain tu nampak pekat..ermmm rasa mcm dok dlm mulut dah ni hihih

jemput ke blog tudung ina yer http://hijabparlour.blogspot.com =D

nza berkata...

oh, tiba2 mengidam nk minum jus jambu batu lak.......

Related Posts with Thumbnails