Rabu, 21 April 2010

Boleh Tolong Tak?

Setiap pagi, bila masuk ofis dan onn pc, wajibbb aku kena betul kan menda nie....


Tu haaaaaa..... Jam kat pc aku tue......sepatutnya dah pukul 7.30am, tapi jam tu baru 11.08pm.

Kenapa dia tak follow jam yang betul erk??

Buhsan tau kalau asyik buat kerja yang sama jer.......

Sapa boleh tolong aku??? Dah betulkan time zone pun jadik camni jugakkkk....

Mencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

Ke otak pc aku ni dah nyanyukkkkkkkkkkkk................

Pesanan untuk bos: Saya nak PC BARU boleyyyyyy??

12 comments:

IdzaLia berkata...

hihi..
apply pc baru le kat bos.. klu dpt mesti tak cuti dah kan.. hehhe...

Siti berkata...

lor, camna leh jadi gitu ye..heran2...
gi sosok2 boss mintak pc baru...mesti dia beli punya. :)

LYaFRINA berkata...

Mintak pc baru ar ain.. pc LCD eyh.. eheheheh

LiNda berkata...

Bossss ...

Dengarlah rayuan ku iniiiii...

hahahaa

~aSHa~ berkata...

ehehe kalo dah setting tapi tak jadi gak tak reti la plak..

btw..kak camne nak jadi top 10 members tu? kena sign in kat mana? kat 'get this!' tu ke?

zue @ annaleeya berkata...

tak reti gak nih... suruh bos beli pc baru jerla... heheh..

ibu_Arifa berkata...

pc kak ain tu dah nyanyuk kot..hihihi
saya pun xreti sgt bab2 ni.

Mak Su berkata...

time zone dah check dah kan? ala, tak tahu ler nak bantu Ain cemana

~anna&anuar~ berkata...

isk.. kalo dah betolkan tp still jadi lagi... MAKNANYA... pc baru la... hehehe...

atie berkata...

salam ain...

ha... tak pandai la... sorry

nza berkata...

xdpt le nk tolongggggg....

AdyShaRiz berkata...

huh..dh rase dh pengalaman pakai PC windows 2k..hari2 aku mengeluh depan boss..asal boss lalu jer aku mengeluh, last2 dapat gak pc baru..kui3

Related Posts with Thumbnails