Isnin, 26 April 2010

Aku Memang Cantikkkk

Senyum simpul I bila ada orang cakap I cantik.....

Cantik ke?? ehehehe...... tiba2 gelak gatai..... 

Mesti la cantik kan (tak caya tanya ngan anak mdm, betul tak danish?).......

Kalau Aunty Ain awak ni  tak cantik, takdenya orang nak kasi award kat bawah tu kan kan.........

seeee....

Sesiapa yang dapat award ini dikehendaki :

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan di blog anda). 
 - SIAPPPP!

2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut. 
- Thanks Ayu. Saaaaayang awak......
 
3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award.
Ayu, boleh tak akak nak kasi kat semua pembaca setia blog akak nie..... Tak kira, nak kasi jugak!!!! Korang semua terlalu cantik dimata hati aku..... Aku tak boleh nak buat pilihan sebab korang semua layak untuk award ni. Tolong ambik ya, kalau tak aku majuk !!!!

6 comments:

LiNda berkata...

Tahniah ! dapat award ...

And..

Saya dah bungkus bawak balik !

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

sis ain..terima kasih sbb amik award nie..sis mmg best..

Dialukan sbb beri kat semua kawan2

Ain berkata...

sis linda: jangan lupa gantung kat dinding rumah akak.....

nanti ain gi tengok.....

pssttt, sunyi ke malam nie....

kesian akak kena tinggal....

Ain berkata...

ayu: thanks ayu....

terharu sebab awak selalu ingat kat akak....

ni award ke-2 yang akak terima dari awak dalam masa seminggu....

suka tau.....hehehe

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

sama2 sis...
syok kan dapat kenal, dekat, hampir aka apa2 ayat y sama waktu dengannya..hehehe

happy dapat kenal sis

IdzaLia berkata...

Lia tak lawa kak ain tak leh nak ambik award ni.. huhu..

Related Posts with Thumbnails