Khamis, 1 April 2010

PERASAN TAK?

Cuba pandang betul-betul apa yang ada kat sidebar aku tue....

Nampak something yang pelik tak? Kalau tak nampak jugak, pi carik kanta pembesar cepat tengok jer la pict. kat bawah nie..... hehehe....


Banner yang naik dulu k... 

Nantikan pengumuman seterusnya dari aku nanti...

23 comments:

oYa berkata...

hehehehehe hadiah naik kemudian ek

Ain berkata...

oya: janji keluar kan....

jemput join kontest ni nanti k...

mamamiera berkata...

WAHHH.. AIN BUAT KONTEST..
BILE NK UMUM..??

zue @ annaleeya berkata...

ain wat contest la.... nape tak prasan td ye??? cepat ain bgtau... geletik dah ni nak join... hehehe..

~aSHa~ berkata...

wah gempak tul...promosi dulu sebelum war war kan..

comey nye sarah bertudung..maisarah takmo langsung pakai...bertopi mau la dia....

honeylanz berkata...

nampak...nk join gak!!

honeylanz berkata...

nampak...nk join gak!!

LYaFRINA berkata...

hikkhikk.. i like....
kna cari la renungan y penuh mgoda..
hehehehe
(lya rase cam da adala gambo utk cntest ni ..)

**x sabo ni!!!!!!!!!

pak long berkata...

salam...
nak joint kontest ni...

CatlinaFly berkata...

oh best2! hihi cayangggg sarah n danish!

tunbegia berkata...

sungguh rajin buat contest,

salamm,

nza berkata...

xsmpt la nk teliti betul2...dh nk masuk kelas la ain...jap lg dtg ok...

mamalieyna berkata...

ghajin buat contest ye..kita ghajin join je..hehe..

Ain berkata...

mamamiera: dah dilancarkan dah...

check it out...

Ain berkata...

kak zue: jemput join nanti ya kak...

Ain berkata...

asha: sajer meriahkan suasana....

april kan special, kena la warna warnikan lagi bulan ni.....

sarah dah biasa dari kecik bertudung, tu yang lekat tu....

Ain berkata...

honeylanz: dipersilakan has....

kita meriahkan suasana walaupun hadiahnya tak seberapa....

Ain berkata...

lyafrina: takde renungan yang menggoda pun boleh join k....

syaratnya kena gunakan firasat lya sebaik mungkin.....

teka jangan tak teka....hahaha....

Ain berkata...

pak long: silakan pak long...

sangat dialu-alukan k....

Ain berkata...

catlinafly: jangan lepaskan peluang join nanti k....

Ain berkata...

tunbegia: baru 1st taim mencuba...

jemput la join sekali...

senang jer..

Ain berkata...

kak nza: tilik betul2 ya kak....

hopefully akak tak ketinggalan sama....

Ain berkata...

mamalieyna: elok sangat tue...

join kontest ain plak k....

Related Posts with Thumbnails