Sabtu, 3 April 2010

Today Is My Birthday

Alhamdulillah, aku masih diberi kesempatan menghirup udara segar pagi ini....

Syukur atas kurniaan dari yang esa. 

Hari ni genaplah usia mama tottttttt...... hehehe

31 tahun sudahhhhh..... fuhhhh macam tak percaya aku dah setua ini.....hahaha....
Apa ada pada no. 31 tu kansss..... yang penting happppyyyyyyyy.........

Thanks to cik hubby yang hadiahkan a lot of kissesss (muahaha...malu ai you) di pagi hari..... 

Takde kek, takde hadiah pun takpe la, janji dia ingat jugak hari ni hari apa kan kan.....

Doakan yang terbaik untuk kehidupan kami sekeluarga, dimurahkan rezeki yang melimpah ruah supaya dapat kami kongsikan dengan mereka yang memerlukan, dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa, dan anak-anak yang menjadi penyejuk mata dan penawar jiwa......

Doakan jugak angan-angan mat jenin aku nak dapatkan DSLR tercapai hendaknya tahun ni. Nak jugakkkkk!!! Sampai termimpi-mimpi ai cakap you....hahaha

38 comments:

Nida berkata...

Wah..... Selamat Hari Tua buat Ain..hehe... (Nida tua setahun dari Ain rupanya)

Semoga diiringi bahagia dan dilimpahkan rezeki sehingga ke akhir hayat.. dan semoga bakal menambah umat Nabi Muhammad tak lama lagi.. :)

sisdee berkata...

happy birthday ain..smoga sihat sejahtera dan gembira dengan family...

wish u all the bes :D

Ain berkata...

nida: thanks dear,

tua pada umur jer kan...hahaha...

tak nak ngaku jugak tua tue...

aminn untuk doa nida tue...

Ain berkata...

sisdee: macihhhhh....

mamalieyna berkata...

happy besday! hikhik..kita beza setahun jerlah ghupenya..^_^

moga terus kekal sihat, murah rezeki dan bahagia selalu. dan moga dslr menjadi milikmu by this year! aminnn..

Softtouch [Hanim] berkata...

hepy birthday ain..semoga bahagia2 sellau, pjg umur n dimurahkan rezeki..ala xde adiah pun xpe janji ingatan n wishen dr org terdekat kan...

mamamiera berkata...

heppy besday my dear friend..
smoge pjg umo murah rezki..
moge di beri kesihatan agar dpt membesarkan ank2.. ;)

Ain berkata...

mamalieyna: ain tua setahun dari eiyna erk....hehehe....

Ain berkata...

softtouch[hanim]: betul cakap hanim tue....

thanks for all the wish....

jemput join kontest ain k...

Ain berkata...

mamamiera: thanks zai...

aminnn untuk doa zai...

lily azliyana @ mama zara berkata...

Happy Bday ye..smoga happy2 selalu..=D

Ain berkata...

mama zara: thanks dear....

ninie's corner berkata...

Selamat Ulang Tahun yg ke 31 buat Ain...semoga dipanjangkan umur didalam keimanan....dimurahkan rezeki yg melimpah ruah.....ceria, gembira & teruja bersama anak2 & suami.....juga tercapai hajat utk memiliki DSLR tu......(sama la angan2 kite ni.....ninie pun harap2 dpt adiah utk bday...DSLR tu................:) InsyAllah....

Ain berkata...

ninie: thanks ninie....

kita angankan benda yang sama yerk...

moga impian ninie juga tercapai hendaknya....

aminnn

ibu_Arifa berkata...

Happy birthday kak Ain..semoga dimurahkan rezeki (akan dpt DSLR tu) di panjangkan umur dan hidup bahagia smpai akhir hayat yer kak!

amboi..birthday akak sama dgn ulangtahun Najib jd PM yer..class gitu!

nza berkata...

happy birthday to U
Happy birthday to U
happy birthday to ain
happy birthday to U.....umuah!!!!
Semoga kebahgiaan berkekalan selamanya...

Zaidah berkata...

happy besday to you...semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...:)

honeylanz berkata...

happy birthday ain... muda lagi..igtkan mcm br 21 ;)
Insya Allah, has doa kan semoga tercapai semua impian ain...Amin

Ain berkata...

ibu arifa: thanks min....

akak tak perasan pun dob akak sama ngan tarikh najib jadi pm....

bagus jugak kan... senang kengkawan nak ingat....hahaha

Ain berkata...

kak nza: terharunyaaaaa....sob..sob..

thank u kak.... mmmuahhhhhh...

Ain berkata...

zaidah: mekasih....

awal2 lagi zai dah wish kat n3 ari tu kan....

Ain berkata...

honeylanz: kena sentiasa perasan muda gitu kan.....hahaha

moga allah permudahkan segalanya....

thanks has..

Shida berkata...

ain,happy birthday..semoga dimurahkan rezeki n berbahagia selalu di samping family yer..

Ain berkata...

shida: thanks dear....

bila nak datang rumah ain nie....

atie berkata...

Happy birthday ain,moga akan bertambah panjang2 umur, murah2 rezeki yer....31 baru....

LYaFRINA berkata...

Ain.. happy birthday.. waa.. lbh kurang dgn rose jer sambut birth ni...
apa2 pon smoga tcapai sgala cita2 tu.. & dipermudahkan sgala urusan d dunia & akhirat...

**nak jugak DSLR.. odwy.. heheheehe

ita zakaria berkata...

kak ain, selamat hari jadi. dah belated...tapi still fresh kan? semoga rezeki melimpah ruah, semoga panjang umur akak... semoga Allah sentiasa merahmati dan memberkati akak sekeluarga!

Ain berkata...

kak atie: thank u kak....

Ain berkata...

lyafrina: rose tu sapa lya, kawan baik lya erk...hehehe...

lya pun berangankan dslr jugak ya....

jom kita pakat kejar sampai dapat....

Ain berkata...

ita zakaria: thanks atas ucapan yang sungguh manis itewww...

mmmuahhhh untuk ita dan sarra....

kulanz berkata...

Happy birthday, belum lambat lagi kan? InsyaAllah moga impian nak dapatkan DLSR tu akan tercapai.. :)

Ain berkata...

bro kulanz: thank u bro....

harap tercapai hendaknya, kalau tak asyik termimpi-mimpi ajer....huhuhu....

lily lotus berkata...

selamat hari lahir :) semoga happy selalu...

Ain berkata...

lily lotus: thank u yang...

~aSHa~ berkata...

elooo laling....sori lama tak bukak blog...

singgah kejap2 je..

hepi besday ye kak..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu....

Ain berkata...

asha: dah muncul pun adik akak sorang nie....

kesian dia kena berkursus yerk...hehehe...

thanks for the wish....muahhhh

Syuhada Kamal berkata...

hepi belated besday to kak ain..sy doakn sume impian akak akan terlaksana, esp dslr tu..:)

Ain berkata...

syuhada: thanks syu....

harapnya terlaksana la kan....

nak jugakkkk dslr...huhuhu...

Related Posts with Thumbnails