Khamis, 8 April 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI


Serius cakap, bila pandang header kat atas tue, aku ingatkan Jimmy Stanley.... Sekali tengok kat banner blog yang empunya diri, lain la pulak ejaannya. Bukan Jimmy la, tapi beliau adalah BEN ASHAARI. 

Sekarang ni Ben dalam usaha mempromosikan blog blogger baru. Tak perlu bayar untuk mendapatkan khidmat beliau. Segalanya adalah PERCUMA. Kalau korang berminat, boleh klik SINI

Aku nak sangat BEN ASHAARI jelajah ke sini kerana:

1. Nak tahu pendapat beliau tentang blog aku nie.

2. Adakah gaya penulisan aku menjemukan.... Apa pendapat Ben? 

3. Apa idea yang boleh Ben kongsikan untuk menarik lebih ramai reader membaca dan mengomen di sini....hehehe. Kalau reader just singgah baca jerk tak tinggal komen macam kita bercakap sensorang plak kan.....

4. Nak upkan lagi traffic blog ni, so dapat la upkan jugak income dari nuff. Aku jeless tengok blog Ben cecah ribuan pengunjung setiap hari..... Kasi la petua Ben.....  

5. Paling penting aku nak TAMBAHKAN lagi kenalan di alam maya. Tak kira la anda dari kategori mana, siapa sajer aku terima dengan terbuka.....

THANK YOU IN ADVANCE BEN....  

18 comments:

LYaFRINA berkata...

ain... gud luck!!!!!!!!!!!!!!!!!

**KAWAN2... JOM AH JOIN SEKALI.. X RUGI PON!!!

al-lavendari berkata...

ini pakngah kepada ben ashaari datang melawat !!

Ain berkata...

lyafrina: thanks banyak share info ngan ain....

tau pasal ni dari blog lya jugakkk...

untung kawan ngan lya ni tau...hehehe

Ain berkata...

al-lavendari: uncle ni memang lawak la....

tu yang buat saya suka tue...

jengah selalu anak uncle yang nakal ni yerk....

rotan jerk dia kalau dia degil...hehehe

Ena berkata...

dah perasan mende nie semalam.. bace kat blog saper ntahh..heheh..

tibe2 ati cam tingin gak la nak join!.. hehehe

ntw, gd luck ye!.. mungkin betul rezeki ben Asaari nar terjah ke sini..

Ain berkata...

ena: join la ena....

rugi kalau lepaskan peluang....

harapnya ben sudi la kan jenguk blog ain yang tak seberapa nie....

nza berkata...

bestkn kalu ramai kwn tinggalkan jejak..ttp yg sedih kebykkn kwn alam maya dh bralih arah ke FB..sedih sgt...moga mimpi ain menjadi nyata....

mamalieyna berkata...

wah ain pun ikut sama eh, kite dh jd mmbr BEN, dah follow, tp lum lg buat n3 khas ni..^_^

bestkan ramai kwn, dan ramai yg mengomen..good luck! nnti sampailah BEN tu kt sini..:)

Ain berkata...

kak nza: betul cakap akak tue....

akak dan join geng blogger belum?

kat sana pun boleh dapatkan ramai kenalan baru....

Ain berkata...

mamalieyna: nanti buat n3 khas untuk ben tu yerk.....

pintu teratak buruk ain nie sentiasa terbuka untuk dijelajah oleh ben dan sesiapa sajer....

kalian semua sangat2 dialukan disini....

BEN ASHAARI berkata...

insyaAllah ..dok buat list ni ...lagi lama lagi bagus .. lagi ramai masuk ..insyaAllah ..

Ain berkata...

Ben: thank u Ben.....

awak tinggal jejak kat sini pun dah rasa dihargai sangat.....

lambat pun takpe janji review dari awak totap keluar....hehehe

no problem.....

Mak Su berkata...

all the best ain, maksu pun nak ajaklah saudara Ben mai ke pondok usang maksu :)

Nida berkata...

wah itu sudah bagus.. tapi Ain pun boleh jelajah blog Nida n bagi komen juga...

~aSHa~ berkata...

ada tarikh tutup tak nak join ni?

Ain berkata...

maksu: thanks maksu...

terharu kan kalau dia sudi jadi tetamu kita....hehehe...

Ain berkata...

nida: untuk nida apapun ain sanggup....

skang jugak ain terjah ya....

Ain berkata...

asha: setahu akak takde...

kalau sha berminat, klik link kat n3 akak tue....

Related Posts with Thumbnails