Ahad, 4 April 2010

Lagu Berhantu - Tinggal Kenangan (Saleeem)

TINGGAL KENANGAN - SALEEM

“Pernah ada rasa cinta …. antara kita kini tinggal kenangan ….Ingin kulupakan …. semua tentang dirimu …. Namun tak lagi kan seperti dirimu …. oh bintangku …. Jauh kau pergi meninggalkan diriku …. disini aku merindukan dirimu ….. kini ku coba mencari penggantimu …. namun tak lagi kan seperti dirimu …. oh kekasih”

Sesiapa yang jadik peminat fanatik saleem mesti tau lagu 'Tinggal Kenangan" kan... Kalau tak tahu, jangan ngaku peminat fanatik okeh!!! Marah dek ahli fan club saleem nanti. Aku bukan la minat sangat ngan saleem ni pun, tapi suka jugak la  sesetengah lagu yang dia nyanyi tue. Yang penting sore dia memang menten walaupun usia makin meningkat...

Bercerita pasal lagu "Tinggal Kenangan" nyanyian saleem ni kan, tak tau la pulak aku dalam syahdu syahdan lagu nie ada kisah misteri disebaliknyaaaa. Kecoh hubby aku cakap, kat ofis dia asyik duk main lagu nie jerk... Masuk bilik pilot lagu nie, gie bilik engineer pun lagu nie, lepak bilik driver pun lagu nie.... memang berhantu sungguh. Dan sekarang ni rumah aku pun asyik duk ulang tayang lagu nie....makin dengor makin tangkap lentok la pulak rasanya....    

Kalau korang nak tahu, apa yang misteri disebalik lagu ni, boleh klik kat sini....

Yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadikan sempadan.

THANK YOU.

p/s: dah try upload lagu nie banyak kali, tapi tak berjaya.... misteri gak tue...hahahha 

10 comments:

nza berkata...

ttp kebykkn lagu2 salem nie brhantu dr dulu lg la....byk gak yg best.

Ain berkata...

kak nza: akak mesti salah seorang peminat lagu dia kan....

kan bagus kalau saleem berubah...

mesti dia lebih dihormati....

mamalieyna berkata...

best sangat la yg buatkan ianya berhantu tu..huhu..seramm..! :p

Ain berkata...

mamalieyna: tu la, makin didengar makin best plak rasanya....

dengar malam2 sorang diri memang serammmm....hahaha...

Zaidah berkata...

jangan ade saleem yang nyanyi ngan ain bila nyanyi lagu nie sensorang...meremang plak bulu roma...hehehe...

Ain berkata...

zaidah: kalau saleem yang temankan ok lagi....

tapi, jangan gaby yang temankan....takottttt!!!!

ninie's corner berkata...

suke gak lagu ni.....syahdu gitu...

Ain berkata...

ninie: ain tak pernah dengar sebelum nie....

lepas dengar citer hubby hari tue, hari2 teringin nak dengar....hahaha...

Mak Su berkata...

sora dia tersendiri, tapi maksu tak brp minat and layan. coz maksu jiwa sentimental rock, hehehe

Ain berkata...

mak su: kiranya maksu ni peminat lagu rock kapak la erk....hahaha...

kalau ain, lagu rock memang takleh masuk.... rasa nak pecah kepala....huhuhu...

Related Posts with Thumbnails