Selasa, 6 April 2010

Gila Kontest

Gara-gara bikin kontest, 

Aku pulak jadik addicted ngan kontest.

Tak pasal-pasal terbukak blog kontest sendiri.....

Tak caya, tengok SINI....

Yang rasa berminat nak x-change link ngan aku, silakan....

Nanti aku add link korang....hehehe

20 comments:

temp. housewife berkata...

hehehe sy pun dah lama jugak bukak blog khas utk kontest. bolehla kita exchange. sy punyer blog utk kontest:

http;//crazyabtcontests.blogspot.com

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

wah cayok2...leh la join banyak2 contest lagik pas ni ek....sambil tambah duit nuffnang

ibu_Arifa berkata...

ooo..rajinnyer..nak kena buat jgak ni.

Ain berkata...

temp. housewife: ain dah add link akak....

maaf tanya, nak panggil akak ngan nama apa ya...hehehe...

Ain berkata...

Anje: insyaallah....

motif utama supaya blog lebih tersusun....

takde la bercampur aduk gitewww....hehehe...

Ain berkata...

ibu arifa: dan buat nanti x-change link ngan akak k....

boleh la kita meriahkan lagi dunia kontest montest nie...

mamalieyna berkata...

hehe..layankan ajer, bukan kuar model pun nk join contest ni kan..^_^

haih, eina gk ketinggalan..dl suka, skrg ?..huhu..lama tak join!

Nida berkata...

Samalah macam Nida, terpaksa bukak blog yg khas utk contest.

Zaidah berkata...

satu cadangan yang baik...klu tak penuh blog utama ngan banner kat sidebar tu kan....

Ain berkata...

mamalieyna: ain tengok masa jugak...

kalau free boleh la join....

Ain berkata...

nida: nanti kita x-change link k....

Ain berkata...

zaidah: betul tue....

kalau dah ada special blog untuk kontest ni, kira terurus la sikit....

nza berkata...

kak nza ni ikut mood..kalu rajin trlebih2 rajinnya ttp kalu xde mood..alahai nk buka lappy pn malasss...

Ena berkata...

wahhhh.. bestnyerrrr...
leh la uruskan contest dengan jayanye kan!..

Asya berkata...

hehhehe.. sama ar.. gila layan contest.. sbb tu la lya separatekan blog peribadi n contest.. sbb bila da layan kat blog personal ni.. meleret plok banner kat tepi.. jadi kalo kna buat sticky tu... cam xbest la kan. bila dh asing ni senag nk manage..

***skrang pening.. sbb rsenya mcm x tkejor nok join.. byk sgt2 contest

Ain berkata...

kak nza: mmg ada pasang surutnya kan...

tapi kalau tak bukak internet kadang rasa rindu plak nak blogging...hehehe....

Ain berkata...

ena: harapnya macam tu la kan...

disamping tu, boleh jugak tambah income nuff dari blog baru nanti....

Ain berkata...

asya: betul cakap lya tue....

ain pun dapat idea dari kawan2 jugak....

nampak lebih terurus dan tak berserabut....

makin banyak kontest maknanya makin besar la peluang kita nak mencuba nasib....

dalam banyak2 tu mesti ada jugak yang sangkut kan...

insyaallah...

zue @ annaleeya berkata...

haisshhh.... x bulih jadi nih... kene wat blog contest gak la.. jeles plak... hehehe..

Ain berkata...

kak zue: kalau yang memang suka join kontest, memang elok bukak lagi satu blog....

spesel utk kontest jer...hehehe...

dah bukak nanti, share link ngan ain k....

Related Posts with Thumbnails