Selasa, 27 April 2010

Memang Sengal

Ada ke patut, nak shutdown pc aku guna remote astro!!!

  

Memang sah tuan blog ni ada masalah.....

hahaha.....

Ini ler akibatnya, tangan buat kerja tapi otak ke laut perginya.....

Masuk tidorrrrr lagi bagusssss...... 

12 comments:

cheqna berkata...

hahahahahahahahahaharunsalimbachik tul akak ni..
dah dah..g tido nung...dok pasal2 mabuk air sejuk...hahahaha

Zaidah berkata...

yer lah better gie tidur....lagi bestkan...zzzzzzzzzzz

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

sis...
sure penat sis nie...
ayu datng bawa tag nie...kiriman dari cikgu jaja`z

al-lavendari berkata...

tapi remote itu juga ada bermacam2 kegunaan .. misalnya untuk garu belakang, baling kucing dsb.

LYaFRINA berkata...

huhuhu.. tido la ....

nza berkata...

kak nza pernah gak guna hp nk klik PC.time tu hp dok sebelah.....dh boleh trtukar dgn mouse......hi.hi.hi.....

~aSHa~ berkata...

ehehehehhehehe leh gitu ek?

sy pun kalo tgh buat keje..tapi org dtg nak bayar duit kelab ke apa ke....mula la beraban ckp....tulis pun meraban....ada ke nama pompuan sy letak mohamad....

zue @ annaleeya berkata...

hehehe.... gi tido dlu la.... tgh pening2 lalat tuh....

Ena berkata...

hoho..

tido la kalau itu la penyelesainya.. hehe

Ain berkata...

cheqna: mabuk air sejuk tu guane....

hehehe....

zaidah: memang lepas tu terus zzzzz.....

ayu: rajin hadiahkan akak tag ya....

dah jawab kan kan....

Ain berkata...

al-lavendari: remote ain special untuk tukar channel ngan sore jer....

kalau hubby tau ain guna wat garu belakang atau baling kucing, dia ketuk pale ain ngan remote tu uncle....

lyafrina: banyak kerja la lately...

huhuhu...

banyak komen kengkawan yang sempat reply.....

kak nza: kalau banyak sangat berfikir, gini la jadinya kan....

Ain berkata...

asha: sbb tu fokus penting kan....

kena gi kursus nie.....

kak zue: lalat pun kalau pening tak jadi camni kan.....

ena: tu la, tapi degil jugak pi bukak tenet.....

Related Posts with Thumbnails