Khamis, 15 Julai 2010

Pelancaran Tabung Kami Bersamamu Lya

Bismillahirrahmanirrahim............

Dengan rasa rendah diri dan penuh harapan, Kami mewakili sahabat-sahabat Lya di alam maya melancarkan TABUNG KAMI BERSAMAMU LYA


Tabung ini bertujuan mengumpul dana bagi membolehkan Lya menjalani rawatan selanjutnya untuk penyakit beliau. Mudah-mudahan sumbangan sedikit sebanyak dari kalian semua dapat membantu Lya mendapatkan rawatan tersebut secepat mungkin. 

Sehingga ke saat ini, Lya masih lagi ditempatkan di ICU Kemaman, Terengganu. Keadaan terkini Lya agak lemah tetapi masih stabil.   

Kami juga memohon doa berterusan dari kalian semua. Semoga usaha kita semua untuk membantu Lya dipermudahkan Allah.  

Hulurkan sumbangan ikhlas anda ke akaun Maybank Alyani Binti Amran (155014985526)

Untuk update terkini tentang Lya, klik SINI.

Kami juga amat berbesar hati, sekiranya kalian semua dapat mewar-warkan tabung ini di blog masing-masing. Jasa baik anda semua amat kami hargai.  

Terima Kasih.  

31 comments:

Ena berkata...

ena copy n3 nie yeh!..

Ain berkata...

ena: thanks ena....

amat dialu-alukan....

~aSHa~ berkata...

ok kak..insyaAllah...ramai tu membantu..

sy copy ye

al-lavendari berkata...

untuk makluman. uncle dah pun transfer sedikit sumbangan ke akaun tersebut.

semoga alya segera sembuh.

Ain berkata...

asha: thanks bantu dapatkan akaun lya ya sha...

moga usaha kita dipermudahkan....

Ain berkata...

al-lavendari: thank you uncle....

terharu sangat2 dengan bantuan segera uncle....

ardinihumaira berkata...

salam, sis.. nanti dni buat entry ni juga ya... boleh ye sis dni copy no akaun tu dengan gambar dia.. minta izin...


p/s: moga sis lya cepat sembuh. aminn

zue @ annaleeya berkata...

akak minta izin kopi pes yer ain...

moga kita seme dpt membantu lya...

Ain berkata...

dni: silakan....

kak zue: thanks support untuk lya kak....

silakan copy k...

LyNn HaMzAh berkata...

lynn akan war2 kan juga di blog lynn nanti...

iera me casa........ berkata...

ain...
iera mintak izin ye..
nak letak dalam blog ...
mudah² an ada juga insan sudi menderma.. insyaallah

Ain berkata...

lynn: thank you lynn...

eira: silakan eira...

sama2 kita jayakan...

ummumishkah berkata...

moga lya cepat sembuh.. will post about this ASAP.. tahniah utk ain atas inisiatif murni ni..

Ain berkata...

ummu: thanks atas support kak...

terharu sangat2.....

ummumishkah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ummumishkah berkata...

Entry done sis!! http://littlemishkah.blogspot.com/2010/07/tabung-kami-bersamamu-lya.html

Moga dapat kumpul dana sebanyak mungkin.. :)

kulanz berkata...

Salam,
InsyaAllah akan berikan bantuan..
mohon copy entri ni untuk dipublish di blog..
- moga Lya cepat sembuh..

denaihati berkata...

Bagus juga kalau cerita sikit sakitnya apa dan berapa yg diperlukan tu

maszmadi berkata...

kak ain, masz ader bc psal lya kat blog zati ari tu tp x leh nak komen..
ari ni bru leh bukak blik n tau akak ader lncarkan tabung dr blog eina..

masz mohon wat kopi n pasta kat blog masz yerk.. inysallah masz akan bantu semampunyer..

smoga lya sihat dan dilindungi ALLAH..

Softtouch [Hanim] berkata...

InsyaAllah sy akan memberi bantuan..Semoga bantuan2 kita semua dpt meringankan beban lya n family..

kella berkata...

k Ain terima kasih atas segala maklumat, kita dah up entri untuk Lya!
sungguh hati ini rasa sangat sebak!

LiNda berkata...

Saya akan beri sumbangan apa yang termampu .

Moga Lya cepat sembuh dan dapat menjalani kehidupan bahagia bersama suami dan anak tercinta .

HunnyGee berkata...

semoga lya cepat sembuh yer.. sungguhpun saya tidak mengenali Lya, tapi melalu blog kawan saya, saya akan memberi sumbangan ape yg termampu. dan akan sentiasa mendoakan semoga lya di beri kekuatan utk melawan penyakit tersebut.

Kite dah publish story tentang tabung Lya yer.. mintak maaf sbb tak minta izin dulu..

Ain berkata...

ummu: thanks up kan n3 untuk lya kak...

bro kulanz: thanks bro....

dijemput up kan n3 ni kat blog bro jugak...

Ain berkata...

denaihati: insyaallah kalau dapat info secara details, ain update kat sini k....

maszmadi: thanks masz sama2 dalam usaha ni....

akak sangat2 hargainya...

Ain berkata...

hanim: terima kasih nim....

terharu sangat2....

kella: sama2 kita doakan lya cepat sembuh...

thanks a lot dear...

Ain berkata...

sis linda: aminnn untuk doa akak....

thanks sudi bantu lya...

hunnygee: thanks dear....

terharu dengan support dari semua...

snowy berkata...

membantu kawan maya sesama blogger seharusnya diamalkan..snowy tolong upkan entry ni. walaupun tidak kenal insan bernama Lya namun dari jauh snowy berharap moga cepat sembuh

Ain berkata...

snowy: thanks kerana prihatin dengan nasib sahabat kita lya...

moga doa kita semua dimakbulkan Allah....

MamaYatie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
MamaYatie berkata...

salam ain, mintak izin copy n3 yer (dah paste dlm n3 pun)

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/08/tabung-kami-bersamamu-lya.html

Related Posts with Thumbnails