Khamis, 8 April 2010

"Setiap Malam Adalah MALAM PERTAMA"

Laju jerk korang klik bila nampak perkataan 'MALAM PERTAMA' tu kan.... Jangan ingat aku nak kongsi citer malam pertama aku ngan korang yerk.... tak mungkin!!!! hehehe....

Yang sebenarnya nak citer pasal jus BIDADARI nie. Minuman yang memang spesel untuk kaum wanita menghangatkan malam masing2 bersama suami... Bukan teknik bersama jer penting (adoiiila, macam la aku pandai sangat teknik2 nie....hahaha), kesihatan dalaman pun penting jugak dijaga ok.... Kang kalau suami carik lain, kita jugak yang menyesal tak sudah..... Nauzubillah la kan.... mintak dijauhkan. 


Actually sekarang ni, DCL tengah buat promosi jus BIDADARI nie. Dengar citer hanya untuk bulan ni jer!! Kalau kita beli satu botol jus BIDADARI 375ML (botol besar), kita layak untuk mendapat keahlian percuma seumur hidup. Keahlian biasa selalunya dorang charge RM50. Dengan offer yang DCL buat sekarang ni, kita boleh jimatt banyak. Kalau dah jadi ahli nanti, boleh la beli produk DCL dengan rege lebih murah. Macam lipstik yang aku citer kat SINI hari tue.... 

Yang berminat tue, segera ke agen DCL k. Bulan depan dah takde dah!!!!  

20 comments:

Ena berkata...

ekekekeke..

pandai wat tajuk gempak yeh!..

ingat nak aksi petua tiap malam adalah malam pertama tadikk..hehhe.. tp kire ok la tu kan.. ade gak tu..

Ain berkata...

ena: aksi2 ain tak pandai....

hahaha.....

sisdee berkata...

btul ke..huhuhu...cam nk beli mmg bidadari sbb dah abis stock :(

LYaFRINA berkata...

AIN.. MAK MENTUA LYA GUNA NI.. SIAP SUH LYA GUNA GAK.. HEHEHEHEHE

Ain berkata...

sisdee: betulll....

hari tu ain nak gi beli bidadari ni, dapat tau ada offer tu otomatik jadik ahli....

yer la kan, kalau beli botol kecik tu pun dah RM40 henggit lebih plus ahli rm50 dah jadik rm90 henggit lebih....

kalau beli bidadari botol besar ni just bayar rm77, terus dapat percuma keahlian percuma....

banyak dah untung kan...top up sket lagi dapat beli lipstik plak...

Ain berkata...

lyafrina: kena cuba lya....

memang ada ummmmph tau.... hahaha....

IdzaLia berkata...

bagus tau produk ni mmg lama dah guna dcl ni..

Ain berkata...

idzalia: lia dah jadi ahli belum?

kalau belum, boleh rebut peluang nie.....

1st taim ain guna produk ni waktu merancang nak dapatkan sarah...

alhamdulillah, berkat guna produk bidadari nie, melekatt.... hehehe..

yang penting, produk ni boleh bersihkan dalaman badan kita....

nak pakai sabun tak boleh kan, so cuci la guna bidadari....hahha...

nza berkata...

penjagaan dlmam mmg penting sgt.....

Kniedaz berkata...

lama nk beli tp x beli lg..

honeylanz berkata...

tau². mmg has tau sgt pasal bidadari nih :D

Ain berkata...

kak nza: kalau nak suruh makan ubat kampung memang susah kan....

minum jus bidadari ni kira ok la... so yummmy.....

Ain berkata...

kniedaz: kena beli tu Yang....

rugi tunggu lama2......hehehe...

Ain berkata...

honeylanz: rege boleh tahan kan, tapi nak sihat punya pasal, berkorban ajer la....hehehe....

Zaidah berkata...

zai nak dapatkan firas...ade jugak makan bidadari nie...memang sedap...

~aSHa~ berkata...

sy ahli dnavechee..dulu makan dnhans....kalo sy guna kad tu bleh ke?

eh pe salah nak share malam pertama..muahahahhaa tapi tulis signature aninimus ye...kami tak tau la kak ain punye cerita walau tulis di blog sendiri..ok tak...ehehehe (gelak nakai ni)

Ain berkata...

zaidah: sedap kan....

tapi tu la, nak amalkan selalu boleh tahan jugak budget dia...

Ain berkata...

asha: akak tak sure la sha, tak boleh kot...

tapi sha cuba la tanya ngan agen dcl kat chukai utama tue....

kalau dah tulis n3 kat blog sendiri, memang sah2 ler itu tuan dia punya cerita...hahaha....

larra berkata...

kite penah try minu..power..tetiba kiter jadi powerpuff gurll..hehhhe

job berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts with Thumbnails