Isnin, 19 April 2010

Yang Hangat Semalam

Jangan duk fikir tang benda lain yerk......

Asal sebut pasal hangat, pasal semalam...... ada yang mula fikir ke lain nie.......

Takde citer special pun, cuma nak share topik yang hangat kat blog aku semalam......

Jom kita tengok carta....... 

Ramai yang carik berita pasal kematian Achik Spin.... Femesss jugak achik ni ya..... 

Sorry bebanyak ya pelancong-pelancong pelawat-pelawat saya, maklum la berita yang saya tulis tu tak berapa nak tepat sangat pasal refer kat sumber yang kurang sahih.....

Tapi saya dah kasi link berita yang lebih tepat kan kan......

p/s: thanks singgah sini..... 

25 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

wah...mesti dah masyuk akaun nuffnang kan....cayok2

Ain berkata...

anje: tak la jugak anje.....

tapi ada movement......

ain belum pernah dapat buffered tau....

huhuhu....

LYaFRINA berkata...

MMG BETUL.. BYK SGT BERITA X TEPAT.. CTH Y DR PAPER SNDIRI..

ACT, ARWAH BKN TCAMPAK.. TP ARWAH SEMPAT DIKELUARKAN OLEH ORG AWAM KAT SITU SBLUM KERETA TU MELETUP.. N LYA TGK SNDIRI VDEO TU.. N PASAL KMALANGAN NGERI TU, NTAH LA... X BRAPE SESUAI KOT TAJUK TU.. SBB ARWAH MENINGGAL TNPA SBRANG KECEDERAAN Y TERUK DI LUAR. MYBE HANYA KCEDERAAN DALAMAN.. SBB TU LA ARWAH KENA POST MOTERM.

APA2 PON SEMOGA ARWAH TENANG DISANA. AMIN.

Zaidah berkata...

traffic ain sekarang nie pun melebihi 200/day..wow..hebat tu ain

Siti berkata...

ooooo..gitu yer citer psl arwah..siti tak baca sgt..huhu

Ain berkata...

lyafrina: sbb tu ain tak suka baca paper.....

berita yg dorang tulis tu main tokok tambah sendiri......

benda yang takde diada-adakan.....

mereka yang terlibat jer la tahu kejadian sebenar mcm mana kan....

Ain berkata...

zaidah: penyumbangnya zai ngan kawan2 jugak.....

kalau tak kerana kalian, takde makna pun blog ain nie....

thank u so much dear.....

Ain berkata...

siti: mcm2 andaian dan berita yg keluar siti....

kita doakan arwah tenang di sana....

mamalieyna berkata...

belum sempat view semalam nye cite, tp tengok tajuk ramai yg buat n3 pasal tu..

Al-fatihah buat arwah..

IdzaLia berkata...

Al Fatihah untknya...
Lia pun baca blog akak br tau kisah kematian achik tu.. huhu sedey...

Ain berkata...

mamalieyna; memang ramai bloggers yang citer pasal kematian achik nie....

tapi tu la, tak tau mana satu citer yang betul....

Ain berkata...

idzalia: kalau dah sampai masanya, tetap kembali padaNya jugak kan....

moga keluarga arwah tabah....

~aSHa~ berkata...

cite pasal redmummy pun dlm paper aritu pun tak tepat...terpaksa RM buat story dlm entry dia...ada 2 entry penerangan ttg berita dlm paper tu...

Ain berkata...

asha: dorang main tibai jerk tulis berita kan...

janji surat khabar laku.....

huhuhu....

nza berkata...

Foooyoooooo!!!!!!naik mendadak graf tu......

LYaFRINA berkata...

Biasa ar paper.. bikin tajuk GEMPAQ!!!
mau tarik org beli ar tu..
mcm kita gak.. tajuk gempak, mau tarik pembaca.. Tp kita ni ok la..
tp y paper tu, tugas dia bgtau peristiwa sbnor.. x g2???

LYaFRINA berkata...

opp..acc mybank tu, ain blh klik j kat link merah-HULURKAN BANTUAN UNTUKNYA

Ain berkata...

lyafrina: betul cakap lya tue....

marketing strategy memang superb kan....hahaha....

tajuk gempak tu boleh la terima, berita tak betul tu yang tak puas hati.....

nanti ain check akaun haryani tu k...

thank u...

Ain berkata...

kak nza: graf jer yang naik kak.....

angka dia biasa-biasa jer....

zue @ annaleeya berkata...

tulah pasal... klu baca metro lain... baca berita harian lain... utusan plak lain citernyer.... fenin2....

ajal maut di tgn tuhan... dah tertulis ajal achik cmtuh... takziah utk keluarga arwah...

Al Fatihah...

eT berkata...

sape sangka kan..ajal xtentu..huhu

♥Azie♥ berkata...

ain azie datang nie...sihat ker

Ain berkata...

kak zue: al-fatihah....

lepas ni sapa la nak duet ngan nana.....

terpaksa la nana carik pengganti lain....

Ain berkata...

et: semuanya ditangan tuhan.....

mati adalah pasti....

Ain berkata...

azie: ain sihat, alhamdulillah.....

jelesss tengok azie gi even nuffnang....huhuhu...

Related Posts with Thumbnails