Isnin, 26 April 2010

UPDATE PESERTA "KONTEST PANDANGLAH LIHATLAH"

Morning semuaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Mulakan pagi anda dengan ceria ok. Sejuk betul pagi nie memandangkan hujan tak berhenti dari malam tadi. Dekat tempat korang hujan tak?

Hari ni aku nak senaraikan nama-nama peserta yang dah join "Kontest Pandanglah Lihatlah". Kepada yang masih lagi belum join dan berminat dengan hadiah yang ditawarkan, anda masih mempunyai masa lebih kurang seminggu lagi. Siapkan n3 anda secepat mungkin ya.....


Gud luck untuk semua yang mencuba.....  Sekiranya ada link yang tertinggal, jangan segan-segan inform k.... 

Thank u.  

10 comments:

Ena berkata...

huhu.. tak buat lagikk.. nak kene buat gak nie.. nanti dah ready ena bgth ye kak..

Ain berkata...

ena: no problem....

ena, panggil ain jer takpe...

macam kekok plak akak awak nie...hahaha

zue @ annaleeya berkata...

kt kuantan pon ujan gak ain... skang pon ujan lagikkk....

nama akak ader dlm list.... TQ ain!!!

Nida berkata...

Ain... sorilah Nida tak buat lagikk

Ilham takde mari lorrrr...

LYaFRINA berkata...

ain..lya dah lama pon tepek banner.. tp kena join ikut turn.. hehehehe.. tunggu n3 dr lya..okeyssss

Ain berkata...

kak zue: sama2....

gud luck k...

Ain berkata...

nida: takpe, panggil ilham tu datang k.....

kalau taknak datang jugak, belasah jer nida....

janji cuba....

Ain berkata...

lyafrina: no problem....

masa ada lagi nie....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak.
mendapat sambutan contest ni..

ketinggalan adik..
Masih ada seminggu..
Mm...

Hopefully sempat nak join..
Take care Kak..

Rindu Kakak..

Mak Su berkata...

aramak.... idea tak mai mai....

Related Posts with Thumbnails