Sabtu, 17 April 2010

Achik Spin Meninggal Dunia


Baru jer dengar dari Buletin Utama TV3 kejap tadi....

Achik Spin telah meninggal dunia dalam satu kemalangan berhampiran Perhentian Nilai, PLUS pada jam 7 malam tadi. Dia berada dalam kereta Toyota Estima, yang dipercayai terbabas dan melanggar sign board lebuhraya. Arwah didapati tersepit di dalam kereta yang terbakar, manakala kawannya (pemandu) sempat keluar.

Al-fatihah....

Berita lanjut klik SINI

updated: Achik tercampak keluar dari kereta bukan tersepit dalam kereta yang terbakar... Syukurlah sekurang-kurangnya jasad beliau masih sempurna. 

p/s: Aku salah seorang peminat beliau.... moga roh arwah dicucuri rahmat Allah.  

12 comments:

Maslina Rosdiana berkata...

Ya Allah...

X sempat tgk berita tadi...
Inalillah...takziah pada keluarganya..

~sall berkata...

x sangkanye, sall baru je tgk aklan di TV3 jgn tido lagi si achik ngan nana mggu dpn. tup3 terdengar berita achi kemalangan. Al fatiha.

Shida berkata...

ya allah..shida terkejut tgk n3 ain ni sbb shida terlepas buletin utama tadi..
al-fatihah..semoga rohnye dicucuri rahmat...amin

~aSHa~ berkata...

alfatiha,

baru2 ni padal berita ttg din beramboi pun masih sy terkejut...

ajal maut tak kira siapa tua atau muda....

takuttttttttttt nyeee

Ena berkata...

Al-fatihah

td x tgk berita..

tu la.. skrg ramai org yg pergi cepat. Terase mcm kite pun semakin dekat..

Ena berkata...

Al-fatihah

td x tgk berita..

tu la.. skrg ramai org yg pergi cepat. Terase mcm kite pun semakin dekat..

AdyShaRiz berkata...

ramai btul skrg artis yg meninggal dunia.. urusan Allah .. Al-Fatihah

IdzaLia berkata...

Takziah utk keluarganya.. semoga rohnya dia cucuri rahmat...
Al Fatihah...

nza berkata...

kak nza pn trperaNJATgak masa pengumuman dibuat waktu program Galaksi......tringat kisah achik n nana masa remaja dulu...
Al-Fatihah buat arwah.

LYaFRINA berkata...

Al-Fatihah...
Lya baru tau ni.. bila baca n3 ain.. xtgk berita semlm.. semoga roh arwah d cucuri rahmat. amin...

**smlm ain jumpa sha erk???
hehehehehe... sha msg lya.

Ain berkata...

ain to all: moga isteri arwah tabah dengan dugaan ni....

Ain berkata...

lyafrina: betul la tue....

pertemuan yang tak dirancang....hehehe

bila turn lya plak nie....

teringin nak jumpa tau....

Related Posts with Thumbnails