Khamis, 22 April 2010

Aku Sayang Kamu, Kamu, Kamu Dan Kamuuuuuuuu.......

Aku nak ucapkan jutaan terima kasih dekat semua pembaca setia blog Mama-Danish & Sarah.

Sebenarnya aku terharu sangat di atas kesetiaan korang. Entah apa yang aku tulis kat blog ni kan, tapi korang layan jugak kerenah aku yang kejap sengal kejap ok nie.....hehehe

A big thank u to: 

11. http://dikja.blogspot.com/ 
12. http://mamalieyna.blogspot.com/
13. http://teratakibu.blogspot.com/ 
14. http://kasihkesyurga.blogspot.com/
15. http://honeylanz.blogspot.com/ 
16. http://lotsoflove-pearls.blogspot.com/
17. http://catlinaflybaby.blogspot.com/
18. http://damiaqish.blogspot.com/
19. http://miamanis.blogspot.com/
20. http://al-lavendari.blogspot.com/

DANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.............

Semua sekali (tak larat nak masukkan semua link....huhuhu)  yang singgah dan bersantai di SINI.  


Terima kasih kerana menyumbang traffic di teratak kami. Saaaaaayang korang semua.........

Mmmmmmmmuahhhhhhhh!!!!!!!

22 comments:

mamalieyna berkata...

huhu..nama kita non ado eh..camno..eden sllu mai sini gk..hehe..tu maknanya, ramai lg yg selalu jengah kt sini, lepak2 sini..ye.. ^_^

Ena berkata...

hehehe..

ena pun ada dlm senarai kak Ain nie yeh!..hihi..

zue @ annaleeya berkata...

terharunya... nama akak ade dlm list.... heheh...

Siti berkata...

huhu..sama la kita mamlieyna..takde dlm senarai..sedih2..huhu

LYaFRINA berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaa....
terharunya!!!!!!!

yang atas skali tu... link atas skali tu... milik siapa tu??????

***lya pon sama... thanks jugak sbb slalu masuk rmh lya.. walaupon merapu meraban skali.. heheheheh

honeylanz berkata...

wah..traffic mesti tinggi nih ;)

Ain berkata...

mamalieyna: uwaaaaaaa.... jangan la majuk sayang....

dah masukkan dalam list jugak tau....

hehehe....

Ain berkata...

ena: tersenarai antara yang meletoppsss last week.....

thanks sudi bersahabat dengan ain.....

Ain berkata...

kak zue: track rekod dari nuffnang nie.....

ain listkan yang ngetop last week.....

jangan la majuk kawan2 yang lain ya....

pengsannn ain nak listkan semua....

tapi kalau nak jugak ain masukkan dalam list nie, sound jer ain....

ain akan update...

promise!!!!

Ain berkata...

siti: dah masukkan nama siti....

list sebelum ni tu ain dapat dari nuff.....

jangan majuk ya....

saaaayang siti jugak.....

Ain berkata...

lyafrina: seronok rapat dengan semua orang.....

rasa happy sangat-sangat.....

thanks ya...

Ain berkata...

honeylanz: has, traffic biasa-biasa jer.....

masih lagi bawah 500....huhuhu

alhamdulillah, tetap jugak bersyukur sebab punya kawan-kawan macam has....

mamamiera berkata...

ala ain.. zai sekali sekala je dpt singgah.. bile free time n bos xde baru lah dpt online.. tp yg pasti zai xlupe ain n blognye.. ;)

Nida berkata...

Maaf lama tak singgah ke sini... apa2pun tahniah di tas kemajuan pesat blog Ain ni :)

kasih suci berkata...

owh..i'm listed..no.7..not bad..hehe

LiNda berkata...

Tahniah ! tahniah !

ikhlas nie bagi ucapan, w/pun nama tak tersenarai ... huhuuuuu

Shida berkata...

ain,shida tetap pembaca setia blog ain,walopon shida ni jarang update blog shida..blogwalking...hehehe..tulis la banyak2 citer yer,shida tak pernah jemu dtg sini..cuma bilalah nak jumpa di alam yg nyata kan???hmmmm....umah dekat jer sebenarnyer..entah2 siap berlanggar bahu kat mana2,ain tak perasan pun tu shida...shida pun sama lah jugak...

Syuhada Kamal berkata...

sy pun selalu gk melepak kt blog akak ni..hehe..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Maaf agak lama tidak berkunjung di sini Kak..

Kekadang masuk then tak tinggal jejak..
papun..
Kakak tetap dalam ingatan.

Happy Weekend kepada Kak..

Selamat bergembira bersama keluarga tersayang..

CuTeMiUt78 berkata...

salam singgah...
eemm memang nama cutemiut tak tersenarai pun.. memandangkan sekarang ni pun tak sempat nak jelajah blog member2 cam dolu2... agak ramai dah lupa kan nama blog cutemiut tu...

nza berkata...

terima kasih krn nama blog family akak trsenarai...sayang ain...muah!!!!

~aSHa~ berkata...

syg kak ain jugak...lebiu

Related Posts with Thumbnails