Ahad, 18 April 2010

Apa Ada Dalam Kepala Otak Aku Sekarang

Bukak Bisnessss...........

Bukak Bisnesssssss.................

Bukak Bisnessssssssssss........................

Haaaaaaaaaaaa...... Camne tuh????



Semangat tengah berkobar-kobar neh!!!! Kena buat cepat-cepat sebelum jadik hangat-hangat taik ayam muna.....

p/s: terkena tempias hubby yang asyik cakap pasal bisness jer semenjak dua menjak nie.....

15 comments:

~aSHa~ berkata...

wah biznes apa kak..excited lak sy ni...maklumla sy ni minat bizness gak...


mlm baru leh jalan2 ke rumah org...uhuhuhu org dah tido baru nak terhegeh2 jalan

Ena berkata...

BAgusnyer.. buka lah.. jgn tunggu lama2 nanti lama2... nanti idea di ambil org.. hehehhe

Ena berkata...

BAgusnyer.. buka lah.. jgn tunggu lama2 nanti lama2... nanti idea di ambil org.. hehehhe

IbuHakimHaikal berkata...

Idea yg sangat bagus...klu bisnes online lg bagus...hehe.. ;)

Ain berkata...

asha: akak baru nak cuba sha....

masih dalam perancangan lagi nie....

nanti kalau dah berjalan akak share ngan semua k....

Ain berkata...

ena: betul cakap ena tue....

tapi rezeki masing2 allah dah tentukan......

kena usaha la kan...

Ain berkata...

ibuhakimhaikal: bisness online ain dah buat dah....

alhamdulillah rezeki anak2 memang ada kat situ.....

nak cuba yang tak online pulak lepas nie.....

doakan allah permudahkan cara....

LYaFRINA berkata...

WAA... semuanya nk bukak bisnes ni.. lya?? hehehe.. x berbakat la... kan jd bankrap kalo lya bniaga.. tp kalo part seni2 tu blh ar, gubahan hantaran k.. hehehehe

Ain berkata...

lyafrina: hubby ain yg tengah berkobar-kobar skang nie....

wife dia tukang support jer la....

kalau cakap bab seni, tangan ain ni keras kejung lya, kalau suruh nyanyi guna sore sumbang boleh la....

al-lavendari berkata...

Selamat maju jaya dalam perancangan bisnes Ain.

but ...

I'm a government servant. As a Government servant, I have no business in business !

Ain berkata...

al-lavendari: thank u uncle....

thank u.....

uncle still boleh berbisnes, tapi kena la tunggu pencen dulu....

sementara tue, apa kata kumpul modal dulu......hehehe

Zaidah berkata...

zai doakan semoga bisnes ain berjaya dan maju seantero dunia...Amin

Ain berkata...

zaidah: wahhhhhh.....

tak pernah mimpi nak berkembang sampai seantero dunia zai.....

bukak pun belum lagi nie....

thanks atas doa zai.....

mudah-mudahan hendaknya.....

nza berkata...

buka jgn xbuka...lawan jgn xlawan...hi...

Ain berkata...

kak nza: janji jangan sabatoj orang sudah la kan....

Related Posts with Thumbnails