Rabu, 14 April 2010

Berbaloikah SEGMEN PENJELAJAHAN BEN ASHAARI ?

Menjawab kepada persoalan Ben Ashaari di SINI...... 


Jawapannya adalah di SINI 
 

 'statistik on 11/04/10 - hari pertama disenaraikan di list Newbie'

dan di SINI.....

 'statistik on 12/04/10 - hari kedua disenaraikan di list Newbie'

Peningkatan menakjubkan untuk HARI INI.....

 '27 pelancong pelawat dalam satu masa - walaupun n3 untuk hari ni belum diposting' 


Memang BERBALOI-BALOI bagi pemilik blog yang tak femes macam kami........


Ada sesiapa yang berani pertikaikan??? Sila tinggalkan komen anda..... hehehe...


p/s: thanks di atas usaha murni anda Ben. 

26 comments:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

waaaahh...banyak kak....
blog sy nuffnang pun sempat2 nak tepek...akak ajar cemana nak tepek bole... :P

Ain berkata...

nadia: dah register belum?

kalau nak, akak on ym, nanti kita wat sama2....

LYaFRINA berkata...

HUSSSS...
BERBALOI...BALOI...

Ain berkata...

lyafrina: takkan pernah dapat challenge sifu kita ben kan....

satu hari cecah ribu riban....

dasyhat sungguh....

kasih suci berkata...

wow..berbaloi2...
tapi saya punye still xley lawan akak..huhu

honeylanz berkata...

berbaloi! tp segan lak nk wat n3 dia tu. :D

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

nuffnang pun lom ade lg kak....waaaa! huhu

Ain berkata...

kasih suci: takpe, pelan-pelan....

masa mula2 blogging dulu, akak pun camtu jugak....

takde orang baca atau komen pun....

kalau tak caya cuba tengok n3 lama....hahhaha....

Ain berkata...

honeylanz: tak yah segan ngan dia has...

very friendly tau....

Ain berkata...

nadia: kena daftar dulu nad....

lepas tu baru boleh masukkan iklan dia dalam blog kita....

mamalieyna berkata...

yeaah mmg murni usaha mr ben tu..berbaloi2...^_^

Siti berkata...

waaa....ramainya..bila la turn siti lak yer.

Ain berkata...

mamalieyna: ieyna dah kena jelajah kan....

siapp ar nanti...

kebabommmm....

Ain berkata...

siti: tungguuuuuuu.....

nanti mesti ben sampai punya....

AYU berkata...

wah...sungguh berbaloi. tahniah ain.

Ain berkata...

ayu: thanks

kawan2 yang lain akan merasa jugak nanti...

gud luck untuk semua....

mamamiera berkata...

tahniah lah ain..
zai lom lg nak mntak ben jengok blog zai.. coz kite tgh dok hias2 dulu n nk kemas umah online kite ni dulu..

~aSHa~ berkata...

wah berbaloi baloi...caya la kak...

sy dah selesai cari cat umah...abih duit beli cat gitu je last time..jap biru jap pink..last sekali sy pg kedai jotun cat...puas hati..

eT berkata...

wahh...byknyer...blog ciput cam saya nk cecah 100 pon ssh...huhu

salam kenal

http://maziati.blogspot.com/

Intan berkata...

It's true Ain...mmg amat2 berbaloi!!! Kan kan :D

Ain berkata...

mamamiera: ain tak kemas pape pun...

selamba badak jer jemput ben terjah...

hahaha....

jangan lama2 sangat mengemas ya zai....

Ain berkata...

asha: besar pelaburan sha utk rumah ya....

patut la berseri-seri....

akak lum ada budget lagi nie...tiang rumah bergegor pun belum mampu nak ganti....hehehe...

Ain berkata...

et: lama2 nanti mesti femes dik...

akak dulu pun bukan sesiapa dalam dunia blog nie....

Ain berkata...

intan: kalau yang tak nak cuba tue, memang rugi....

betul tak intan?

Mak Su berkata...

wow! dahsat tu.....

Ain berkata...

mak su: ben punya lagi dasyat mak su....

Related Posts with Thumbnails