Khamis, 29 April 2010

WHAT DO YOU THINK?


Aku pelik la, kenapa sekarang ni susah sangat nak upload video kat blog nie.....

Satu video boleh makan masa satu hingga dua hari. Itupun belum tentu berjaya tau....

Korang sendiri macam mana? Senang ke susah?

Lagi satu kan, kalau guna new setting untuk posting nie, macam mana nak upload video erk?

Asal nak upload video jer aku kena tukar ke old setting. Tak suka la macam nie..... huhuhu....

Sapa pandai sila angkat tangan...... tak baik kedekut ilmu tau....hehehe 

19 comments:

zue @ annaleeya berkata...

tapi ain, akak rase yg new setting dah ade utk upload video...

cuba ain check lagi...

Ain berkata...

kak zue: malam tadi ada kak,

hari ni dah takde pulak....

ingat tak akak tanya pasal upload pict semalam, hari ni setting dia dah balik asal semulanya....

ngok ngek betul kan...

Ena berkata...

huhu..

ena lagi la kak.. tak reti & tak pernah buat pun.. huhu

Kniedaz berkata...

selalu buh video youtube copy html code dia je... hehe

Ain berkata...

ena: lagi parahhh nie.... hahaha

Ain berkata...

kniedaz: sama la, tapi loading dia lama gilosss.....

kalau dulu, sejam dua dah finish....huhuhu....

Zaidah berkata...

yer lah ain...tadik nak upload gambar tengok settingnye dah mcm biasa...mcm tak betullah plak...klu nak upload video memang lambat mcm siput sedut...yum3..

zue @ annaleeya berkata...

yer ker??? mase akak wat new entry pagi td ok jerk!!!

nih mesti jadi balik mcm semalam... hishhhh.... mmg ngok ngek la klu cmtuh...

LYaFRINA berkata...

tp kan ain..lya perasan kat new post dah upgrade kelmarin.. add pic dia pun dh lain skit. semua pic y kita upload dlm blog kuar.. n gtau.. utk add vdeo dah ada.. mybe ondwy upgrade tu.. tp cam cerewet sgt2..

sabo j la

Ain berkata...

zaidah: siput sedut lagi laju rasanya....

Ain berkata...

kak zue: tiba2 dia pening lalat kan.....

entah2 terlebih makan ubat selsema....

apadaaaa....

Ain berkata...

lyafrina: hari ni tempat yang nak add video tu dah ilang pulak....

sadisss sungguh....

honeylanz berkata...

ain, has buat td senang n laju aja. tp guna youtube dulula...

Ain berkata...

honeylanz: copy code kat u tube tu kan......

ain dah buat benda yang sama, tapi berjanggut tunggu....

huwaaaaaa..... mencikkkk!!!

AngahSayang2314 berkata...

bersabar jer la... dengan apa yg berlaku.. hehehe
hai ain i come your blog thanks ya singgah2 blog angah.. so i follow uuuuu

Ain berkata...

angah: thanks singgah sini....

will follow u back....

jangan lupa singgah selalu k....

LanaBulu berkata...

sepatutnya takde masalah..komputer tu kot yg bermasalah nye..?
Cuba re start..kalau tak leh juga..
re-tukar baru je..hee
sabarrr..

Ain berkata...

lanabulu: kalau dah tukar baru jadi jugak mcm mana?

niaya kita kan....

shi3la berkata...

haku memang taksuker upload video dalam blog soooo memang haku tak hambek tau camner nak load..hiks

Related Posts with Thumbnails