Selasa, 4 Mei 2010

Senarai Penyertaan Kontest

Alhamdulillah, berjaya jugak akhirnya update senarai semua peserta.....

Total keseluruhan penyertaan adalah seramai 58 bloggers.... thank u so much. 

Pastikan kengkawan semak penyertaan dan jawapan masing-masing ya...... 

Maklumkan sebarang kesilapan di komen box kat bawah sebelum jawapan kontest diumumkan oleh penganjur besok....

- Che Da Sarah
- Layang-layang
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Wau
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
  
- Mamanya
 
- Kapal terbang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Mamanya
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Mama Sarah
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Burung-burung
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Mamanya
 
- Pemandangan di awan biru 
 
- Mama dan Papa dia
 
- Mamanya
 
- Layang-layang
 
- Abangnya
 
- Layang-layang 

- Burung-burung
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Kapal terbang
 
- Layang-layang
 
- Ayahnya
 
- Layang-layang
 
- Layang-layang
 
- Wau
 
- Kapal terbang
 
- Belon
 
- Mama dan Papanya
 
- Hot Air Ballon
 
- Helikopter
 
- Burung-burung
 
- Mama Sarah 

p/s: sebarang pertukaran jawapan tidak akan dilayan oleh pihak penganjur.... sorry ya...... 

13 comments:

eT berkata...

wahh...ramai jugak yer yg join...

aLyNnZ berkata...

ramainyer yg memeriahkan contest nie..tp kebanyakkannyer jawapan yg sama..camner penganjur nk decide pemenangnyer?

Ain berkata...

et: alhamdulillah,

tak sangka dapat pernyertaan sebanyak ini....

zue @ annaleeya berkata...

mak aihhh... ramainye jwb layang2...

Ain berkata...

alynnz: ain ada sediakan 2 hadiah untuk yang berjaya meneka dengan tepat....

sekiranya terdapat lebih dari seorang pemenang, cabutan bertuah akan dilakukan oleh danish nanti....

dan sekiranya tiada pemenang, hadiah tetap juga akan diberikan melalui cabutan bertuah....

kesimpulannya semua peserta mempunyai peluang yang sama untuk memenangi salah satu hadiah yang ditawarkan....

tunggukan pengumuman jawapan esok ya....

Ain berkata...

kak zue: jawapan paling logik kan kak.....

papepun tunggu besok ya....

takmo bukak rahsia lagi hari nie...hahaha

honeylanz berkata...

esok ke? x sabar dah nih :D

Ain berkata...

honeylanz: haah, besok baru ain boleh umumkan jawapan....

hari ni nak kengkawan semak link dgn jawapan memasing dulu....

al-lavendari berkata...

tahniah diatas kejayaan menarik ramai penyertaan. terima kasih banyak-banyak juga kerana menyenaraikan peserta no. 16.

Ain berkata...

al-lavendari: sama2 uncle....

penghargaan untuk uncle sebab selalu ziarah ain kat sini.....

maaf sbb lama tak berkunjung ke teratak uncle....

insyaallah akan cuba singgah jugak nanti.....

LotsOfLove-Pearls berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain,

..tahniah.
memang ramai yg join.
mendapat sambutan..

tahniah..
tahniah..

Ain berkata...

lol: dearie, thank u so much.....

Related Posts with Thumbnails