Rabu, 12 Mei 2010

Si Cilik Dalam Drama Adamaya

Gewammmm betul tengok pelakon cilik comel lote dalam drama Adamaya nie. Siapa lagi kalau bukan Amani (Mia Sara Nasuha). Dah la pandai berlakon, petah pulak berkata-kata. Tak padan dengan usia dia yang baru 4 tahun. Tak sabar tunggu scene Amani tiap kali tengok citer nie..... Aunty rasa nak chobit chobit dan kiss kiss jer pipi awak!!!!!




19 comments:

mamalieyna berkata...

memang..geram kita dibuatnya! comel sgt! si ayep eina pun concentrate time dia bercakap..hehe,,kiut jer suara!

Ain berkata...

mamalieyna: geram betul tengok aksi dia kan....

cute giler!!!

Az Rina berkata...

dah lame lah tak masuk sini, rindunyeeeeeeeee..

baru semalam dapa tgok cite ni..memang cumeilah budak ni kak..

Az Rina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AYU berkata...

memang comel ......cute giler...anak sapa ek?...ain tahu tak?..pun suka tgk scene yg tak jadi tu..

~aSHa~ berkata...

mmg comey si amani ni...dah la tu..bijak tul berckp..mcmane la dia leh hafal skrip kan..bijak bijak

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

comelnyaaaaaaaaaa
aku pon nak geget la

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

ala ciutnyer budak tu...suka kiter tengok comey bangat

maszmadi berkata...

ala tomei tomei, mmg kiut la budak amani tur.. gewammmm sungguh

Ain berkata...

az rina: mana awak menghilang??? hehehe....

dah la tomei kan, bijak dan petah plak tue....

eiiii gerammmm aih....

Ain berkata...

ayu: setahu ain amani ni dulu banyak berlakon iklan, adamaya ni kira drama pertama lakonan beliau....

tak sure la pulak anak siapa ayu...hehehe

ain pun suka tengok scene tak jadi yang dorang tayang tiap kali ending tue....

baru tau susahnya nak jayakan sesuatu drama tu kan....

Ain berkata...

asha: tu la kelebihan yang allah kasi kat dia kan....

memang berbakat sungguh....

Ain berkata...

tinie: abih la lobam pipi amani nanti....

hati2 kang kena babap ngan mama dia....hahaha....

Ain berkata...

anje: ain gerammm tengok dia bila bercakap....

bijak ya amat....

Ain berkata...

maszmadi: elok kalau sapa2 yang teringin anak gegirl tenung amani lama2 kan....

biar kenan gitew....hehehe

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain,
Sana sini citer sal drama adamaya nie.. mendapat sambutan..

pelakon hebat..
jalan cerita yang menarik..

*sebenarnya tau citer ni melalui summary dari rakan blogger.
hehe..

Ain berkata...

lol: dearie mesti tak pernah tonton citer nie kan ....huhuhu

rugi tau.....

sibuk lagi ke sekarang ni?

bila nak datang bercuti ke awana kijal tu?

nza berkata...

mmg comel sgt...rasa nk colek jerrr si comel tu...

Ain berkata...

kak nza: bahaya tu kak, kalau tetiba amani hilang, ada pulak yang cari akak nanti....

Related Posts with Thumbnails