Ahad, 16 Mei 2010

Selamat Hari Guru


Selamat menyambut Hari Guru buat semua yang bergelar PENDIDIK.....

Terima kasih yang tidak terhingga kepada guru-guru yang pernah bertanggungjawab mendidik dan mengajar aku  tanpa kenal erti penat dan putus asa.....

Thanks buat cikgu-cikgu

 Tadika Kemas Felda Kerteh Dua, 
Sekolah Kebangsaan Bandar B1, Paka
Sekolah Menengah Ketengah Jaya

Juga pensyarah-pensyarah di Universiti Malaya

Selamat Hari Guru jugak buat sahabat-sahabat blogger yang bergelar guru antaranya Kak Nza, Kak Lela, Kak Atie, Nida, Ayu dan semua. Sorry kalau ada nama-nama yang tercicir....lupa nak makan kismiss pagi tadi...hehehe....

Semoga budi baik dan jasa kalian berkorban untuk anak bangsa mandapat ganjaran berlipat ganda di akhirat kelak.  

10 comments:

LYaFRINA berkata...

Ain... tiba2 rindu sgt2 time skolah dulukan.. sibuk nk beli hadiah utk cikgu..

Ain berkata...

lyafrina: tu la, apa khabar agaknya cikgu2 kita sekarang nie....

nasib baik ada fesbuk, dapat jugak berhubung dengan sorang dua cikgu masa sekolah menengah dulu...

kasih suci berkata...

Selamat Hari Guru... Tak sangka erk kampung sy ngan Kak Ain dekat sgt2...sebelah2 je..hehehe

maszmadi berkata...

untung sesape jadik cikgu kn.. stiap 16 mei sume org ingat tarikh tu, anak sedara masz pon tumpang skaki coz dia lahir ari yg same..

Ena berkata...

sungguh besar jasa mereka kan!.. :)

nza berkata...

Tersentuh hari bila menerima ucapan2 dr rakan2....Terima kasih...Siapalh diri ini tnpa guru....

Ain berkata...

kasih suci: tu la, tapi akak balik kampung taim raya atau kenduri jer....

yang tinggal kat situ cuma family mak sedara akak.....

Ain berkata...

maszmadi: bertuah anak sedara mas, mesti meriah bila dapat sambut besday sesama ngan cikgu....

ena: tak terbalas dek kita kan ena....

kak nza: guru insan istimewa selain kedua ibubapa kita kan kak...

siapalah kita hari ini tanpa jasa dan pengorbanan mereka...

selamat hari guru untuk akak...

~aSHa~ berkata...

guru adalah pendidik yg hebat...kita pun hebat..sbb kita pendidik

Ain berkata...

asha: betul cakap sha, sedar tak sedar kita juga pendidik sebenarnya....

cuma takde diploma atau degree dalam bidang perguruan jer kan....

Related Posts with Thumbnails