Isnin, 10 Mei 2010

Busy Right Now....

Aku tengah membusikan diri skang nie......

Baru teringat malam nanti nak adakan misi mencabut undian..... nak carik pemenang bertuah untuk kontest hari tue....

Terkocoh-kocoh siapkan nama sebelum sesi guntung menggunting dan gulung menggulung kejap lagi....

Malam karang bakal birthday boy akan laksanakan tanggungjawabnya......

Harapnya jangan la adik dia kaco kan.... budak tu pantang nampak sebarang benda kat tangan abang dia, sebok la dia nak jugak nanti....huhuhu.....

p/s: Jangan lupa singgah sini besok, maybe keputusan lambat sikit keluar sebab esok aku on leave. Ada urusan peribadi di Majlis Bandaran Kuala Terengganu. Harap bersabar ya....hehehe....   

15 comments:

mamalieyna berkata...

kita nak nyibuk tunggu keputusan gak bleh,,hehe,,,wlupun tak join! :p

LYaFRINA berkata...

wow.. dop sabo nok tau sarah tgh tgk mende tu.. hihihihiii

Ain berkata...

mamalieyna: ain bentang karpet merah untuk eiyna....

dialu-alukan sebagai tetamu kehormat...

terharu ain dibuatnya...

Ain berkata...

lyafrina: jawapan dan keluar la dear....huhuhu..

pemenang bertuah jer takde lagi....

double check kat n3 bln may ain k...

kasih suci berkata...

Tak sabar nak tunggu siapa la yang bertuah...hehe

Nida berkata...

dap..dup..dap..dup... berdebar lagi... hehehe

Ena berkata...

ena pun nak nompang nyibuk gak nie.. saper la yg bertuah tu kan!.. heheh

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

take ur time dear!!!

nza berkata...

releks ok....

Ain berkata...

kasih: kabel usb akak ilang nie....

pemenangnya dah dapat, tapi takkan nak umum tanpa bukti kot....

huwaaaaaa....

Ain berkata...

nida: jangan la wat berdebar gitu yang, tuan blog lagi la berdebar nak umum nie....

huhuhu.....

Ain berkata...

ena: yang bertuah iteww adalah ena.....

hahaha...... tipu jerkkk.....

Ain berkata...

leily: masa dah ada liely, tapi kabel pulak ilang....

nak buek camno ni??

Ain berkata...

kak nza: bertenang erk.....hehehe

jappp....

nak tarik nafas dalam dalam.....

job berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts with Thumbnails