Khamis, 6 Mei 2010

Pelikkkkkk

Ada tak sesiapa yang perasan statistik dekat akaun nuffnang tak berupdate..... 

Ke masalah ni berlaku pada aku sorang jer????? Sejak sabtu lepas hingga la ke hari nie, statistik nuff aku tak berubah..... 


Menda ni jugak yang keluar.... kalau betul takpe la jugak tapi sah sah salah.... 

Kalau korang perasan, statistik tu menunjukkan jumlah paparan sehingga pukul 2.00pm, sedangkan masa aku check tadi baru jam 12.00 tengahari..... 

Untuk dapatkan kepastian aku dah hantarkan email ke bahagian teknikal nuff kejap tadi.... 

Nak tau la jugak apa masalah dorang kan..... 

Kalau dah dapat respon nanti, aku share kat sini k....  

16 comments:

LiNda berkata...

ekeke..

dalam pada suspen tunggu bulan jatuh ke riba, masih sempat jenguk nuff

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

uiks...kiter punyer tak de plak...ok jer.awat ain nyer hjadi lagu ni plak???pelik???

Ain berkata...

sis linda: tunggu bulan jatuh ke riba lambat sangat kak....

tu yang carik penawar kat nuff tue...

hahaha.....

Ain berkata...

anje: selalu jer benda pelik jadi kat ain tau.....

huhuhu..... ni yang buat nak nanges nie......

Mak Su berkata...

tak tahu plaks, belum check nuff lagik....

al-lavendari berkata...

antara ulat gonggok dan siput babi siapa lebih pantas, telah pun di beritahu di sini. ain pun ada komen !

http://al-lavendari.blogspot.com/2010/02/4-spesis-anak-buah.html

Ain berkata...

mak su: cuba maksu semak....

ke ain jer yang kena nie....

Ain berkata...

al-lavendari: ye ke?

jap nak tengok balik....

sorry uncle, banyak sangat urat ain yang putus, ingatan pun makin kureng....

huhuhu.....

LYaFRINA berkata...

ye k??? naper gitu..lya punya ok j..

Ain berkata...

lyafrina: huwaaaaaaaaaaa.....

tak aci la macam nie.....

hukhukhuk....

kella berkata...

eerrrr.. alamak belum klik nuffnang lagi!

ada award! nak suh kak ain amik! award masak-masak! dapat apron! hehehe

Ain berkata...

kella: thank u....

segan lak akak nak ambik award masak2....

hahaha.... akak ni pemalas masak orangnya....

ooooppppsssss, pecah rahsia....

ummumishkah berkata...

me punya pun OK jer.. dah email tu nanti tau la sbb ape kan.

Siti berkata...

sitinya ok jer..update..try la tulis surat cinta kat nuff yer. :)

mamalieyna berkata...

ooh ye ke, tak perasan la pul0k.. kang nk cek aa..

maszmadi berkata...

hm,kita nyer pon camtu gaks..
nnti kalu da dpt jwpn bgtau yerk..

Related Posts with Thumbnails