Selasa, 18 Mei 2010

KEYBOARDKU KE ICU.....

Gara-gara budak kecik comel lote itewwww (tak salah kan kasi puji-pujian kat anak sendiri)....

Asal dia mengamuk tak puas hati jer, ke meja PC mama yang dia tuju....

Tangan melibas-libas keyboard mama yang tak bersalah.....


 thanks en. google

Sudahnya pagi semalam, tengah mama duk sebok kelentang kelentung kat dapur...... tiba-tibaaaaaa.....

Gedeganggggggggg!!! Tak dapat diselamatkan lagi...........

Keyboard mama jatuh menyembah lantai...... 

Adoiiiila sarah, nak marahkan abang nape la keyboard mama pulak jadi mangsa keadaan.....huhuhu....

Nampak gaya tak dapat la mama mengadap PC kat rumah buat sementara waktu nie.....

Sabor jer ler........ hukhuk.........

25 comments:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

uish,ganah ar sarah nih...huhu

Ain berkata...

aunty nadia: tu ar, nok buat gane mase tu sarah tengoh maroh....

best jer rase bila buleh wat jatuh keyboard mama....

cian mama sarah kena beli keyboard baru....

honeylanz berkata...

laptop Has dah dekat 2 weeks msuk icu, service windows. so baca blog kt rmh guna hp je..x best sbb kecik sgt ;)

Mak Su berkata...

alamak, nak kena beli touch screen ker... eheemm eheem

Mamamanja berkata...

sama la ngan anak MM, bila dia marah abis barang ditangan dicampak2. marahkan kakak, peralatan umah jd mangsa

Ain berkata...

honeylanz: lama tu has....

tengok internet dgn henfon tak puas kan, kena skroll sikit2....huhuhu

mak su: kalau ada yang nak kasi percuma, bestnyaaaaaaaaa....

anybody???? hehehe....

Ain berkata...

MM: sarah ni belum lagi pandai campak2 barang.....

kes keyboard terpelanting ke lantai ni baru kes pertama....

jangan ler dia dapat benda baru pulak lepas nie....

jenuh jugak kita nak ganti ngan yang baru kan....huhuhu...

maszmadi berkata...

ooo da pndai si sarah nie yerk? lpas nie kn simpan bbrg umah bbaik.. nnti abis sume jtuh ke lntai..

Adlina Husaini berkata...

wow, ganaih =D

Softtouch [Hanim] berkata...

adui...ganasnya anak dara tu ain...agaknya dia jeles kot ain sblum2 ni asyik ngadap pc dr ngadap dia..he he he...

Softtouch [Hanim] berkata...

adui...ganasnya anak dara tu ain...agaknya dia jeles kot ain sblum2 ni asyik ngadap pc dr ngadap dia..he he he...

zue @ annaleeya berkata...

rilek ain... kene byk sabo tuh... anak dara sorg kan???

Ain berkata...

maszmadi: nampak gaya camtu la masz....

adlina: budak-budak macam tu la kan...

kalau kita marah lebih2 pun bukannya dorang faham.....huhuhu...

hanim: hahaha..... sblm ni memang dia ada tolak2 keyboard ain sbb tak puas hati ain duk depan pc....

tapi kali nie, nak marah abang dia pun keyboard tu jugak jadi mangsa...

sang sadisnya dah jatuh tu kan, muka dia selamba badak jer.... mcm takde pape berlaku....huhuhu...

Ain berkata...

kak zue: ain memang rilek jer kak, yang hangin nak marah tu abah dia...

dan dan tu jugak suruh mama yang ganti....

~anna&anuar~ berkata...

beli baru je kak.. baru rm20.. hehehhe...

Siti berkata...

adoi....sampai ekna masuk ICU yer..budak2 gitu la, cari akal jer tu..

Ain berkata...

anna: keyboard yang rosak tu 60 henggit, hubby akak mesti tuntut yang mcm tu jugakkk....

huwaaaaa....

siti: tu la, makin besor makin ceredik....

kalau tak puas hati kat abang dia, dah pandai angkat tangan nak pukul....

mana ntah belajor tu semua...

abang dia tak pernah pulak wat gitu kat dia....

kella berkata...

uihhh... ganeh jugek si sarah ni yek! bengkeng betul.. hehehe..

Ain berkata...

kella: boleh tahan jugak....hahaha...

part bengkeng tu akak sokonggggg....

Kulanz Salleh berkata...

kasihan keyboard tu masuk ICU...
tapi budak-budak mmg tak tahu sangat benda-benda mcm tu..

nza berkata...

nasib la mama, nk wat camne dh xde rezekinya...sabar jelh.

shi3la berkata...

haku syak diyer bukan marahkan abangnyer tapi marahkan mamanyerrr dok ngadap keyboard memalammm...diyer bengang ko tak layan diyerr tuhh...hiks

rahsia hebat berkata...

xpe harga keyboard murah dah skrg nie..blh beli baru..

Ain berkata...

bro kulanz: thanks sudi tinggalkan komen kat sini...hehehe

betul cakap bro tu, marah pun tak guna jugak kan, bukannya dorang tau pape....

kak nza: ain takde la marah sangat kak, tapi abah dorang ler yang sakan membebel...

jenuh kita mendengarnya....

Ain berkata...

shi3la: kalau dia marah aku, dan dan tu jugak keyboard ni kena tarik....hahaha

tapi dalam kes nie, aku kat dapur, sedor2 gedeganggg bunyi benda jatuh....

rahsia hebat: mmg nak kena beli baru dan yang pasti takmo dah beli yang mahal sbb takut kes ni berulang lagi....huhuhu...

Related Posts with Thumbnails