Isnin, 3 Mei 2010

Attention

Kepada kengkawan yang berminat join kontest kami.....

Jangan lupa hari ni adalah last day untuk buat n3 anda.....

Besok dah close ya..... 

Jangan pulak ada yang menyesal nanti......

Bagi yang telah join tetapi link anda belum diupdate, tunggu besok ya.... 

Thank u.....  

p/s: curik masa bukak blog jap nie.....hehehe....

6 comments:

zue @ annaleeya berkata...

doh lame joing.....

dok sabo nok tggu putusang nih....

guane2 pong, kak zue nok gok baju klawar tuh... wakaka....

kella berkata...

kak ain, kita leh terlupa lak! masih sempat nih!

pss..zue di atas, lame dok dengo loghat ganu! ngindu lok! :)

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain..
First of all..
Maaf banyak2 coz tak sempat nak join contest Kak..

Maaf sangat Kak..

Tapi, kontest ni mendapat sambutan..

Ramai yang join.
Tahniah Kak..

Happy monday..

lina berkata...

dah join tapik tak leh nak follow..asyik kuar cannot found server jer..huhu

Ena berkata...

Alamak!!

ena tak sempat nak nak join! daf.. nak pk ayat apa pun tak terpk dah.. huhu.. tp cam rugi pulak x dpt join nie.. uwaaaaaaaaa..

Ain berkata...

kak zue: jampi bebanyak kak zue....

kella: nanti akak update penyertaan kella k...

lol: its ok dearie....

maybe boleh join next kontest pulak...

lina: takpe ina, penyertaan lina masih diterima....

dah tak boleh nak buat camne kan... no problem...

ena: alahai kesiannya..... last minute blank plak ya...

Related Posts with Thumbnails