Ahad, 9 Mei 2010

Selamat Hari Ibu, Ummi, Mama, Mak.......

Aku masih lagi terkapai-kapai mencari mood untuk berblog. Gini ler jadiknya kalau lama sangat bercuti dari bertenet. 2 hari aku tahan diri dari bukak pc. Memang betul-betul rehatkan mata, minda dan kepala. 

Masa yang ada aku luangkan sepenuhnya melayan kerenah anak-anak, jadik tarzan kampung yang tak abih2 dengan latihan vokal, ada hati sebenarnya nak masuk ujibakat akademi fantasia musim ke-9 tahun depan, jugak jadi chef tersohor kat rumah walaupun yang aku masak cuma ikan sardin dalam tin.... Budak-budak ngan bapak budak still puji mama masak sedappp sangat ok.... hahahha.....

Pagi tadi henpon tak henti2 didatangi mesej..... Thanks pada adik -adik aku yang wish SELAMAT HARI IBU. Terima kasih jugak untuk shida atas kasih sayang penuh munga-munga kat bawah. Semoga kita semua menjadi ibu yang terbaik untuk anak-anak kita.  


Happy Mother's Day untuk my mom dan juga my mil serta semua wanita yang bergelar ibu di luar sana. 

17 comments:

~anna&anuar~ berkata...

happy mother's day kak...moga sentiasa dipnjgkn umur,dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik selalu n berada dibawah lindunganNya..Ameen

Ain berkata...

anna: thank u dear....

aminnnn...

~aSHa~ berkata...

selamat hari ibu dear...

semoga kita menjadi tarzan yg jelita ye...ehehehehhee...

LYaFRINA berkata...

selamat hari ibu..
semoga kt menjadi ibu y terbaik dunia & akhirat buat ank2 kita..
amin..

Ena berkata...

Selamat Hari Ibu juge Buat Ain.. :)

LiNda berkata...

Selamat untuk awak Ain .

See... beshkan jadi IBU . Sentiasa disayangi .

Ain berkata...

asha: selamat hari ibu untuk sha jugak.....

kita tetap tarzan yang murah dengan kasih sayang kan....

Ain berkata...

lyafrina: sama-sama la kita mencorakkan anak2 mejadi anak yang soleh dan solehah....

selamat hari ibu untuk lya jugak...

IdzaLia berkata...

happy mother's day kak Ain... (*__*)

Ain berkata...

ena: thank u....

sis linda: sis, kalau dengar tarzan menjerit dari sebelah dinding tu sila buat2 tak dengor yerk....hahaha...

hanya mereka yang pernah bergelar ibu jer tahu kenikmatan tu kan kak....

moga mereka yang masih menanti dan berusaha mendapatkan cahaya mata dipermudahkan oleh Allah....

Ain berkata...

idzalia: thanks lia....

selamat hari ibu untuk lia jugak....

moga sentiasa sihat hendaknya...

Softtouch [Hanim] berkata...

selamat hari ibu ain...

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

Selamat Hari Ibu! ^_^

Shida berkata...

ain,happy mothers day to u too dear..thanks sbb sudi amik bunga2 tu..
ye la..semoga kita sama2 menjadi ibu yg terbaik utk anak2 kita..aminnn...

nza berkata...

selamat hari ibu, semoga kita jd ibu trbaik utk anak2.....

Ain berkata...

hanim: tahniah atas kelahiran baby baru....

makin bermakna kan hari ibu hanim tahun ni sbb impian untuk memiliki baby perempuan tercapai....

selamat berpantang ya....

Ain berkata...

nadia: thanks nad..

shida: thanks sudi hadiahkan ain bunga tue....

terliur tengok kek cekelet kat blog shida....

macam best jer....

kak nza: moga usaha kita mendidik dan mencorakkan masa depan anak2 dipermudahkan....

Related Posts with Thumbnails