Rabu, 5 Mei 2010

Jawapannya....... ??????


Seperti yang aku janjikan semalam, jawapan kepada 'Kontest Pandanglah Lihatlah' akan diumumkan hari nie........

Ikutkan hati rasa cam tak nak bagitau jer...... boleh ke mama danish & sarah simpan rahasia ni sampai 11 May nanti.....

Kijammmmm jer bunyik dia kan.....

Ok lah, buat semua yang ternanti-nanti dan tak sabar nak tau jawapannya......

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........

" Puteri  Mama Sarah Sedang Memandang Helikopter"

Apa macammmmm????? Ada tak jawapan ni muncul dalam minda korang hari tu?? 

Kalau ada mesti frust kan...... 

Jommmmm kita lihat siapa yang kena...........

Tahniah buat peserta yang ke-56 (Has)

Puan Has kita akan menerima sehelai baju kaftan buatan Terengganu dari kami. Hopefully Has suka hendaknya.....  

Bagi yang tidak berjaya meneka dengan tepat, korang jangan risau kerana hadiah tempat kedua masih belum ada pemiliknya......

Satu cabutan bertuah akan dilakukan oleh Danish pada 10 may 2010 bagi mencari pemilik hadiah tersebut...... 

Tunggu pengumuman pemenang dan kezutannnn dari aku pada 11 May nanti k...... 

29 comments:

Uda berkata...

tahniah pada pemenang..

jawapan yg memang tak terfikir difikiran..

IdzaLia berkata...

uwaaaaa...... salah meh jwpan lia...

zue @ annaleeya berkata...

tahniah pd pemenang....

akak salah jampila ain... heheh...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain..

nyesal tak join.
tue ler dlm minda hari tue..

hehehe..

Tahniah kepada pemenang..

buatan terengganu tue..
special..

aLyNnZ berkata...

congrats kpd pemenang..

kasih suci berkata...

owh..sarah tengok helikopter rupe2nye..hehehe

LanaBulu berkata...

tak aci lagu ni...
teman pun nak jugak hadiahnya tu..

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

kikikiki...
alahai...rupanya pandang kat helikopter..awat sarah tak bisik kat antie ayu....baru nak bagi adiah suprise...majuk lah macam nie..

hahahahahah../antie mmg suka bergurau...

opss..tahniah kepada pemenang...harap2 mama sarah ada bt contest lagi...nanti antie join lagi...

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah pd pemenang....

Ain berkata...

uda: susah ke uda....hehehe...

rasanya tak sangat kan, tapi tu la berbagai kemungkinan jawapan ada....

idzalia: takpe, lain kali boleh cuba lagi....

ibu_Arifa berkata...

hoho..salah lah saya punya jwpan ..

Ain berkata...

kak zue: tak perlu jampi pun sebenarnya kak....

kalau tanya sama belalang hari tu mesti dapat jawapan....

lol: sayangnya dearie....

huhuhu.....

al-lavendari berkata...

KEPUTUSAN MUKTAMAD KE BOLEH BUAT RAYUAN ?

Ain berkata...

alynz: nanti nak korek ngan has mana dia dapat idea untuk jawab helikopter tue.....

kalau yang tak biasa dengan area kemasik nie, memang tak tau kemasik adalah laluan harian helikopter...

Ain berkata...

kasih suci: anak2 akak memang kemaruk bila helikopter lalu....

memang tak lepas peluang tengok punya....

itu la helikopter abah....hahaha...

ajaran sesat dari abah dorang sejak kecik lagi.....

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

tahniah pada pemennag....

Ain berkata...

lana bulu: nak jugak ke.....

tak aci dah sebab soalan ni dah bocor.....

tunggu soalan lain keluar pulak ya...

Ain berkata...

ayu: insyaallah kalau ada rezeki, akak buat kontest lagi....

hanim: awak dah bersalin belum dear.....

lama tak dengar citer dari hanim....

Ain berkata...

ibu arifa: salah teka tak bermakna tak boleh jadi pemenang kan....

tunggu kan cabutan bertuah dari danish nanti....

mana tau mengena kan....

Ain berkata...

al-lavendari: jawapan adalah muktamad, tapi keputusan belum lagi uncle sbb masih ada satu hadiah yang belum dimiliki.....

tunggukan pengumuman seterusnya pada 11 may nanti.....

Ain berkata...

anje: kenapa tak join hari tu anje....

tak sempat erk.... huhuhu....

mamalieyna berkata...

huhu..tak terduga lak jwpnnya gitu..huhu..

tahniah buat pemenang! ^_^

Ain berkata...

mamalieyna: ye ke tak terduga....

susah jugak rupanya....

huhuhu...

Nida berkata...

Olorrr sedihnya..isk..isk..isk..

Hari tu terpandang dah heli, pastu teringat nak tukar jawapan.. tapi dah ditakdirkan terlupa utk update n3.. takpelah bukan rezeki..:)

Nanti Danish amik nama auntie tau utk cabutan bertuah tau... hehe

eqbalzack berkata...

comeinyerrr....

honeylanz berkata...

Has baru abis meeting!!! tu yg lambat dapat tau!!! yeyeyeye..menang...over lak :D
Ain, mcm tau2 aja has nk kaftan!!! tq..tq...


*pjg nye komen Has kali ni :D

::Mamalyna:: berkata...

Tahniah kepada pemenang...

Danish, sila cabut nama auntie yer...

Ain berkata...

nida: owwwh sayangnya....

tunggu cabutan bertuah nanti, mana tau masih ada rezeki kan....

Ain berkata...

eq: thanks....

honeylanz: congrats has....

mana dapat idea agaknya ya.....

mamalyna: aunty doakan danish pick nama aunty nanti ya....

danish pun tak tau jugak ni sapa yang kena....huhuhu...

Related Posts with Thumbnails