Ahad, 2 Mei 2010

Huk Huk Huk....


Uwaaaaaaaaaa, gara-gara berendam tak henggat semalam, hari ni aku sakit-sakit dan lenguh satu badan......

Ada sesiapa nak volunteer tolong urutkan...... serius sakittt nie......

Offer untuk kaum wanita jer ya, kaum lelaki jangan nak gataiiii!!! 

Kalau dapat pergi spa kan best....... boleh jugak manjakan diri dan rehatkan badan.....

Ohhhh cik abang, bila nak belanja kat tanamera nie....... huk huk huk......

p/s: Nanti aku cuba reply komen korang ya. Kejap lagi nak keluar ke kemaman dan mungkin jugak terus ke kuantan. Ada urusan di bank yang belum settle lagi. Doakan aku k.  

 

17 comments:

LYaFRINA berkata...

waa..lenguh2 badan pon ..jalan ttp jalan kan..heheheh..lya kelmarin dh turn kuantan.. ni msti nk g alamoda ni..ain, ada sale situ..aper lagi.....

LYaFRINA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ena berkata...

betul tu ain, kalau p mandi manda memg seronok tp bile balik badan abis sakit..
kalo dekat leh la tolon picitkan.. heheh

Zaidah berkata...

alah...ciannyer ain...air sejuk tu sebab tu badan semuanyer sakit2 n sengal...zai doakan semoga berjaya yer ain...

nza berkata...

agaknya masa berenang tu ain kalahkan dugung kot...hi.hi.hi....baik g berurut agar hilang bisa2 bdn tu....

al-lavendari berkata...

takkan berendam boleh sakit dan lenguh satu badan! agaknya pasal bikini tu tak sesuai .. macam baju nak pergi rumah orang kawin jer.

Nida berkata...

olorrr ciannya.. Meh Nida urutkan, tapi rasanya makin teruk kot sakitnya nanti..hehe

Ain berkata...

lyafrina: ain ada urusan kat bank yang masih belum settle tu yang kena gi kemaman....

tak dapek nak gi shopping sbb gaji belum masuk lagi....huhuhu

Ain berkata...

ena: syokkkk jer dengan ena nak tolong picitkan.....

kalau ada sayap dah lama ain terbang ke tempat ena.....

Ain berkata...

zaidah: bertahun ain tak main air macam ni tau, tu yang berendam tak henggat dunia....

ikutkan hati takmo naik, tapi dah terketar-ketar mana boleh tahan kan...

tak sangka pulak boleh sakit2 badan macam nie...

Ain berkata...

kak nza: teringin jugak nak gi berurut tapi tu la malas pulak nak balik rumah mak.....

Ain berkata...

al-lavendari: ikutkan memang nak pakai bikini yang tak cukup kain tu uncle, tapi sebab dah lama sangat tak sarung kat badan tengok2 bikini ain dah kena geget ngan lipasss....

dah cukup baek ain pakai jubah berseluar nie, selalunya ain hentam keromo berbaju kurung jer....hehehe

Ain berkata...

nida: makin teruk?????

takmo la......

al-lavendari berkata...

bagus, itulah sepatutnya .. menutup aurat walaupun ditempat mandi manda ! jangan pula pergi surau tutup aurat, tapi bila pergi ke pantai .. habis di pertontonkan !

Ain berkata...

al-lavendari: thanks atas sokongan uncle....

psst, sejuk jer tengok jiran sebelah rumah ain skrg nie....

semakin manis dan berseri-seri sejak mengenakan tudung di kepala....

alhamdulillah....

al-lavendari berkata...

uncle pun perasan, dan dah puji pun penampilan baru dia. bagus sangatlah tu !

job berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts with Thumbnails