Selasa, 18 Mei 2010

Berakhir Juga

Penantian itu berakhir jugak semalam....

Walaupun penghujungnya adalah sebuah kekecewaan....

Aku terima semuanya dengan redha....

Allah lebih mengetahui apa yang terbaik buat hambanya....

Yang penting jangan pernah mengalah dan putus asa....

Insyaallah satu hari nanti kejayaan tetap dalam genggaman.... 

Jom kita senyummmmmmm seikhlas hati!!!! 

20 comments:

honeylanz berkata...

Insya Allah ada hikmah nya... kita berusaha lagi...

IbuHakimHaikal berkata...

InsyaAllah kejayaan akan jd milik ain jg akhirnya nanti....Amin...senyum itu satu sedekah.. ;)

~aSHa~ berkata...

nape kak..pesal asha tak tau apa2 ni..slow la asha ni...

aniwei..semoga yg terbaik buat akak..

rindu dgn entry2 kak ain...

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

ada hikmah disebalik setiap kejadian mungkin kali ni bukan tersurat untuk kiter mungkin dilain hari....yang penting usaha & terus berusaha...

zue @ annaleeya berkata...

jgn sedih2 ain... jgn putus asa tau... akak doakan yg terbaik utk ain... senyum sokmo ok!!!!

al-lavendari berkata...

barangkali sekali sekala kekecewaan itu baik untuk menyubur rohani kita !

kalau selalu sangat, frust juga ..

Ain berkata...

honeylanz: insyaallah akan usahakan dengan cara yang lain pulak...

thank u has...

ibuhakimhaikal: senyum juga penawar segala duka nestapa kan....

thanks doakan ain...

asha: tak semua yang kita harap dan hajatkan akan kita dapat.. betul tak?

lately mood berblog akak caca marba la sha, tu yang blog ni macam hilang seri....

Ain berkata...

anje: betul cakap anje.....

sebab tu la ain tak nak bersedih sangat....

lebih baik terima dengan hati terbuka...

kak zue: thank kak zue....

terharu dengan kata2 semangat dari kawan2....

betapa bertuahnya diri ini....huhuhu...

al-lavendari: ain terima segalanya dengan redha...

bersedih bukan dapat bantu kita selesaikan masalah pun kan....

nza berkata...

setiap kejadian ada rahmat trsirat....Insyallah akn ada bahagian ain nnti..Tang apa ni, masih blurrrr.....

Shida berkata...

ain,yakinlah..setiap apa yg berlaku,pasti ada hikmah disebaliknyer...semoga ain tabah menerima apa jua..sama2 lah kita berdoa mudah2an Allah memberikan kekuatan...betul tak???hehehe..

Ain berkata...

kak nza: insyaallah kak....

mungkin belum masanya lagi kan...

Ain berkata...

shida: setujuuuuuuuuu....hehehe

jangan risau, ain ok jer nie....

Siti berkata...

basgua siti suka cam ain ni..tak mudah purus asa...teruskan berusaha yer.

maszmadi berkata...

k kak ain, yg pting senyum....

p/s: jemput datang umah yerk, ader award 4 u.. k

Ain berkata...

siti: ain lebih suka fikir yang positive, sedey2 pun tak guna jugak kan.....

maszmadi: thanks bagi akak award....

i likeeee.....

Zaidah berkata...

ain..sabar yer...mungkin kita akan lebih baik daripada ape yang kita mintak...tu semua kerja Allah...

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

akak tunggu ape tuh? tetiba kepochi lak...sori ek... :p

Ain berkata...

zaidah: tu la, janji jangan putus asa kan....

nadia: loan akak tak berjaya....

tapi tak kisah la, next time boleh cuba lagi.....

Softtouch [Hanim] berkata...

sbr ye ain..seyummmmmmm....setiap ape yg berlaku ada hikmahnya

shi3la berkata...

takper leh cuber lagikk...!!

Related Posts with Thumbnails