Selasa, 4 Mei 2010

ITS OFFICIALLY CLOSED



Secara rasminya, kami mengumumkan 'KONTEST PANDANGLAH LIHATLAH' ditutup tepat jam 12.00 malam tadi......

Terima kasih yang tak terhingga kepada semua peserta yang sudi luangkan masa join kontest kami.  

Senarai peserta berserta jawapan masing-masing akan kami update sebentar lagi. 

Tungguuuuuuuuuuuu..... 

12 comments:

LYaFRINA berkata...

masih menanti jawapan yang x pasti..

Ain berkata...

lyafrina: pelbagai kemungkinan jawapan ada kan....

tunggu k.... hehehe

Mak Su berkata...

alahai Ain, mintak mahap....saya sgt bizi lately, hari ni saya curi2 tulang skodeng blog orang :(

Siti berkata...

ala..interested nak tahu jwpn dulu hahaha...

Ain berkata...

maksu: sama la ngan ain maksu....

sibuk tak habis2 lagi nie...huhuhu....

rindu nak jenguk blog maksu....huwaaaaa

Ain berkata...

siti: nak tau jawapan dulu ke.....

surpriseeee.....

zue @ annaleeya berkata...

dok sabo nok tau result nih....

nza berkata...

opppssss!!!!!trlepas sudah...

Ain berkata...

kak zue: semak jawapan dan link ya....

besok ain umumkan jawapan...

Ain berkata...

kak nza: alahaiii kak....

sedeyyy akak tak join sama....huhuhu...

tapi ain faham, akak busy lately kan...

honeylanz berkata...

tak sabar nak tunggu siapa kah yg bertuah itew..

Ain berkata...

honeylanz: surpriseeee.....

ain pun tak sabo nak umum ni has....

Related Posts with Thumbnails