Rabu, 5 Mei 2010

Penantian

  
Penantian itu memang satu perkara yang menyeksakan....

Siapa tak setuju??? Apa alasan korang???

Hopefully penantian aku cepat-cepat berakhir.....

Berakhir dengan khabar gembira hendaknya.......

huhuhu...... cepat la bagitau saya keputusannya.....

Buat tido malam saya tak lena jerk tau......

Papepun saya akan tetap sabar menunggu dan tawakkal padaNya......

Moga ada sinar cerah dari sana..........Insyaallah......

19 comments:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Semoga apa yang kak harapkan akan menjadi kenyataan.

*penantian satu penyeksaan

setuju!

honey amour berkata...

u nanti apa dear...

Nida berkata...

entry ni sungguh mensuspenkan.... :?

mumyShaneQeisha berkata...

moga penantian itu berakhir dengan khabar gembira

Mak Su berkata...

insyallah

maszmadi berkata...

mcm tajuk lg dolu dolu laks.. ape la yh kak ain nanti tu yerk..?

Ena berkata...

eheheh..

ye la kan! memg satu penyeksaan kalau lame2 menanti.. hehe

::Mamalyna:: berkata...

Salam ain,

saya tag ain untuk join giveaway nie
http://emacupcakes.blogspot.com/2010/05/imanina-cute-give-away.html

LiNda berkata...

fuhh, berdebar-debar rasanya ..

Apalah yang di nantikan erk .

nza berkata...

insyallah......

~aSHa~ berkata...

suspen tul...apa ni kak..ehehee

zue @ annaleeya berkata...

penantian aper tuh???? wat saspen jerk..

ZIG berkata...

mcm tgu bulan je!hehee

Ain berkata...

lol: tapi pasti ada kemanisan bila penantian tu berakhirkan....

huhuhu..... tak sabar ni...

honey: nanti ain share k.....

jawapannya belum pasti lagi nie....

nida: ain yang menanti ni lagi la suspen nida....

tak lena tidur malam dibuatnya....

Ain berkata...

mumyshane: hopefully camtu la.....

thanks turut mendoakan....

maksu: thanks maksu.....

maszmadi: tunggu bulan jatuh ke riba dear.....

hahaha..... tipu jerk...

Ain berkata...

ena: tak sabar tau nak tunggu ianya berakhir.....

dengar bunyi phone kat ofis ni pun dah fobia semacam....

huhuhu.....

mamalyna: thank u, nanti ain ambik tag tu ya....

sis linda: surpriseeeeeee.....hehehe...

Ain berkata...

kak nza: thanks kak....

tiba2 rasa macam lambat sangat masa berlalu....

asha: rahasia sha..... hahaha....

kak zue: dah tau kesudahan penantian ni nanti ain gitau k...

zig: lebih dari tunggu bulan dah gie....

termasuk bintang2 kat langit tu sekali....

harap bersinar cerah la hendaknya...

CatlinaFly berkata...

sarah nak dapat adik ke?hihihi

Ain berkata...

catlina: takde la ina....

belum merancang lagi ke arah itu.....

akak tunggu sesuatu yang lain....hehehe

pssst, mcm best jer akak panggil awak ina, boleh kan?

Related Posts with Thumbnails