Khamis, 6 Mei 2010

Mencik!!!!!

Sakit hati tull dengan line tenet hari nie........


Punya la slow kalahkan siput kat atas tue.....

Hilang mood aku nak berblogwalking......

Kita tengok karang macam mana ya...... 

Kalau takde perubahan jugak, malam nanti la jawabnya dapat jenguk korang semua........

Huwaaaaaaaaaaaaaaa...... 

19 comments:

sisdee berkata...

mmg sakit ati klu server sengal camtu..slalu tinggalkan jek dulu :p

mamalieyna berkata...

tu la, kita pun selalu ngeluh camtu if kt umah..broadband ni tak best tul! bayar bulan2 sama jer..sesekali nak guna, wat hal saje..asyik2 kena refresh! adoiii sabo jer..

nza berkata...

mmg menduga kesabarannnn...

LYaFRINA berkata...

hehheeh..sabo j la ain..tp slow2 siput..last2 dia juara..kalah si arnab..

al-lavendari berkata...

mungkin problem satu malaya kot .. kat sini pun line macam ulat gonggok !

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

yup samalah...kiter punyer pun lembap giler cam siput terkedek2....geram tol...

~anna&anuar~ berkata...

ayayayaaaaaiiii.... geli nye tgk siput tu.. meremang bulu romaaaaa.... aiiiiiiissshhh.. x sukeeee...

Siti berkata...

hahaha....tenet mmg gitu..kdg slow..kdg laju...adoii

~aSHa~ berkata...

eheheheh asha lagi dasat dari siput tu....terus tak leh guna kat rumah..ehehehhe...

zue @ annaleeya berkata...

mmg hangin la klu cmni....

MR Bang Miji berkata...

sabo jer lar erk..tp jngn berduka ati. saya klik nuff kamo.

shafiq berkata...

guna la streamyx.. ;)


My latest entry : Drogba Dan Ronaldo Jadi Model Seluar Dalam

Mak Su berkata...

sifut farfee? hari tu rancangan masakan, dia masak itu sefut ler... eeeiioouuu

Ain berkata...

sisdee: dah ok sikit nie....

tadi loading lambat giler...

hampehhh jer...

mamalieyna: yang ni line streamyx, hari ni dia buat hal pulak...

selalu ok jer....

Ain berkata...

kak nza: banyak betul perkara yang menuntut kesabaran kita kan...huhuhu...

lyafrina: siput tu ngelat....hahaha....

ada geng yang gantikan tempat dia....

Ain berkata...

al-lavendari: antara ulat gonggok dengan siput babi, agak2 sapa lebih pantas???

cuba uncle jawab....hehehe

anje: jom kita pakat complen kat tm.....

bila la dorang ni nak upgrade servis kan....

Ain berkata...

anna: cute apa siput tu....hahaha

akak suka siput sedut....

bestnyaaaaaaa.....

siti: taim slow tu rasa nak jer tendang dia kan.... hahaha....

kalau berukban, mau stick kena balik kat dinding....

Ain berkata...

asha: beli baru jer la sha....

rindu la bila awak tak aktif berblog.... huhuhu...

kak zue: istighfar banyak2 jerla skang ni kak....

ada gelora besar kat laut agaknya...

Ain berkata...

Miji: thanks singgah sini ya....

kemaman duk kat mana?

shafiq: memang line streamyx ni dik....

sama jer lembap servisnya....huhuhu

maksu: masak sifut nie???

uweeeeeekkkkkkk......

Related Posts with Thumbnails