Selasa, 11 Mei 2010

Pemenang Bertuah Itu Adalah.....

Tuan rumah mintak ampun mintak maaf banyak-banyak sebab buat kengkawan semua tertunggu-tunggu.....

Baru berkesempatan nak update pemenang bagi hadiah tempat kedua.... 

Ikutkan hati, nak masuk tidur dah ni, tapi sebab dari awal pelancaran kontest lagi tuan rumah dah janji nak umumkan hari nie, so tangguhkan la kejap tidur tu dulu......

Aku rasa berdosa dan bersalah kat kengkawan semua kalau tangguh sampai esok......hahaha.... poyo jer kan!!!

Jangan memain, menepati janji itu adalah wajibbbb kan..... tak buat jawabnya dosa....

Cabutan sebenarnya tak dapat dilakukan malam tadi. Aku balik rumah mak, jadi sampai rumah dah lewat malam, kesian pulak nak dera anak suruh berjaga dan layan kehendak mama dia nie.... besoknya kan dia nak sekolah....

Jadinya, pagi tadi ler baru dapat cabut pemenang bertuah itewww.....

Jom layanzz telatah birthday boy danish masa buat cabutan pagi tadi..... 

 
"gaul sampai sebati"

 
'dah pilih pun satu-'

Asalnya aku nak gulung semua nama nie, tapi memandangkan makan banyak masa, so aku lipat dan stapler jer....huhuhu....

DAN PEMENANGNYA ADALAH

*

*

*

*

*


Kepada yang tidak menang anda semua jangan bersedih hati kerana anda layak untuk mendapat diskaun sebanyak RM2 bagi setiap botol aromatherapy dari kami. Sekiranya berminat, anda boleh menebus diskaun tersebut selewat-lewatnya pada 11 June 2010.

Untuk kedua-dua pemenang KONTEST PANDANGLAH LIHATLAH, sila emailkan alamat berserta nama dan no. telefon anda di ain.flowtech@gmail.com untuk urusan pengeposan hadiah. 

p/s:  Selamat Menyambut Hari Lahir yang ke-6 untuk anakanda Danish. Semoga menjadi anak yang taat kepada ibubapa, penyejuk jiwa dan juga pelindung setia adik Sarah. Mama sayang Danish sangat-sangat....  

16 comments:

LiNda berkata...

Wahh... cabutan bertuah dari Birthday Boy .

Tahniah kepada bungacokelat ..

and Happy Beshday Danish !


pssst... awak baru balik ke ?

Bunga berkata...

Alhamdulillah. Tenkiu Danish.. kerana telah mencabut nama auntie.. I lap U bday boy!..heheh.. lelebih pulak...
btw.. terima kasih bnyk2 yer.. terharu..hehe.. :)

Bingai @ Bangang berkata...

Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

Anda dipelawa menggunakan logo e-Direktori di blog anda.

♥Azie♥ berkata...

Tahniah

LYaFRINA berkata...

tahniah...

**happy birthday buat danish.. semoga menjadi ank y cerdik n bjaya d dunia n akhirat*

IdzaLia berkata...

Tahniah utk bungacokelat & hepi besday danish... (*__*)

mamalieyna berkata...

tahniah buat pemenang! best! ^_^

eT berkata...

congratz..hehe

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

tahniah pada pemennag...ain wat la gi giveaway kiter nak join gak

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

tahniah pemenang... :)
Hepi Besday Danish. Semoga jadi anak yg baik...harapan ibu ayah... :)

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

selamat hari lahir...danish..antie harap supaya menjadi anak yang soleh...

kepada pemenang tahniah yer..

CatlinaFly berkata...

Happy besday to danish...:)

CatlinaFly berkata...

happy besday to danish & congrats to bunga cokelat!

CatlinaFly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nza berkata...

tahniah pd yg menang...

Ain berkata...

ain to all: thank u pada yang wish birthday untuk dansih dan pada yang tak menang kontest ain cuba lagi next time k....

Related Posts with Thumbnails