Rabu, 5 Mei 2010

Menarik Memang Dabommmm

Morning allllllllllllllllllllllll........

Mulakan hari anda dengan ceriaaaaaaaaaaaaaaa...... 

Pagi-pagi nie aku gigihkan diri untuk update blog dulu. Kalau dah masuk tengahari nanti , mula la mood makin down n down. Tak suka kan kan..... 

Kita mulakan dengan n3 memanaskan badan ya. hahaha........... Aku nak tayang award yang aku dapat dari si cantik manis buah hati pengarang jantung Mr. Ben..... 

Haaaaaa korang jangan terkezutttt okeh..... Award ni memang wife kesayangan Ben yang kasi. Thanks Zila sebab ingat jugak kat ain.  


Syarat-syaratnya: 

1. Thank and link the person that give you the award
 - Macihhhh Zila......Mmmmuahhhhhhh.....

2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover
 - Zaidah

3. Contact said blogs and let them know they've won this award
 - Baekkkkkk Bossss...

4. State 7 things about yourself
 - Mudah tersentuh
 - Tak suka kalau anak nangis
 - Pantang tengok novel mesti nak beli, tapi bacanya tidak
 - Sukar tidur lately, gejala insomnia kah??
 - Tak suka tengok kekerasan pada kanak-kanak..... memangg sakitttt hati 
 - Sangat slow kalau buat kerja, tapi tetap siappp okeh
 - Takutt tengok orang bergaduh, ketar lutut aku kalau pergaduhan tu berlaku depan mata

16 comments:

zue @ annaleeya berkata...

owhhh.... adakah nama akak tuh ain???? hehe...

tenkiu eh ain!! nnti akak ambik k..

Ain berkata...

kak zue: sama-sama kak....

jangan lupa letak dlm frame paling cantik ya....hehehe

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

hu..hu...nama kiter tak de pung...sedey....

Ain berkata...

anje: opsssss, jangan la majuk sayang......

ok ok...... ain masukkan nama anje sekali k....

smile pleaseeeeeee.....

nza berkata...

oooooooooooooooooo...dpt award lg tu....

Ain berkata...

kak nza: hehehe....

lama tak jenguk akak...

nak terjah jap la....

~anna&anuar~ berkata...

congrats!!!

p/s: kak ain, dah kena tag.. nnti dtg amik yeeee...

a-lavendari berkata...

terima kasih kerana nama uncle turut tersenarai.

uncle ini macam ain dengan novel juga ..suka tapi buatnya idak !

Ain berkata...

anna: thank u anna.....

nasib baik utang tag akak dah tak banyak.....

tunggu turn k....

Ain berkata...

al-lavendari: ain baca uncle, tapi 2-3 bulan selepas tue...

huhuhu..... susah la nak kosentrate kat buku skang nie...

banyak sangat benda lain yang menuntut perhatian.....

kukuh tak alasan nie...hahaha

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

ngee...tetibe tengok nama ade...hu...hu....akan ku copy paste dalam blog k...macih ek saya beli

Ain berkata...

anje: suka tak.....

hehehe.....

ambik tau, kalau tak ain majuk nanti....

mamalieyna berkata...

dah pernah kena..tapi lum jwb..hehe..nnti ada masa eh! liat sket kita ni bab tag2 ni..hehe..curik ambk award dlu la..

Ain berkata...

mamalieyna: biar lambat asal selamat.....hahaha....

tempek award dulu pun takpe...

~aSHa~ berkata...

eh dpt award...tq tq...
sori tak pasan...
arini leh bersenang lenang tgk blog

Ain berkata...

asha: dah masuk ofis ke sha....

ambik award ni ya...

Related Posts with Thumbnails