Isnin, 29 November 2010

Kenapa aku menyepi lately...


Hakikatnya sekarang aku tersangattt busyyyyyy berperang dengan UBS tapi ada hati jugak nak hapdet!!! Sejak kejadian data korup rabu lepas, esoknya tiba2 pulak bos aku request nak management account ASAP untuk submit company loan.

Nak tak nak, dengan rela hati aku bekerja on weekend!!! Bukan kerja kat ofis, tapi hangkut sume file dan sambung masukkan data kat rumah. Alhamdulillah, banyak jugak la progress yang aku dapat.

By this week, rasanya aku akan slowdownkan sikit aktiviti berblog ni. Kita jumpa lagi next week yea....

Agak2, boleh tak nak mintak hadiah INI dari bos. Upah kerja on weekend ari tu....HAHAHA!!!!

18 comments:

al-lavendari berkata...

kalau uncle jadi boss ain .. mintalah hadiah apa yang berpatutan, pasti uncle beri.

kakcik berkata...

Salam Ain...

cepat minta tukar ke pejabat Uncle kat atas tu! :)

mamalieyna berkata...

huhu,,bz eh..suruh bos up sket bonus!! mmg layak!..hehe..

slmt ber'bz...ngeh2x..

Zaidah berkata...

ciannyer dia bz yer....mintak upkan bonus yer boss

Ciklinn berkata...

huhuhuh linn pun sama ain.. nak2 coti sekolah ni ha.. tak abis2 kerja... huhuhuhu

az rina a.k.a jaijina berkata...

pulun kak, jgn tak pulun..keje kene utamakn dulu, ye tak..okey, sampai kite bertemu minggu depan yek..

sarah-najwan berkata...

xpe..setel keje..bole blogging..hahahaa..

Ena berkata...

keje tu wajib.. tak pela dulukan.. ;D

LYaFRINA berkata...

ain..
xpe, settle apa y penting dulu.. bila smua dh back to normal, blh la truskn xtvt cam biasa..

kakyong berkata...

selamat menyelesaikan urusan yg penting..

nza berkata...

moga urusan cpt selesai.....

MyKhalish berkata...

xpe2.. yg pntg keja setelkan dulu. nnt dah free.. trus punch kad kat blog plak. hehehe...

Mak Su berkata...

moga ain dpt bonus best2! :)

ieda berkata...

x per dikk .. dah kerja kan ..
kami semua paham :)

Elly & Emmy berkata...

bertuah bos dapat pekerja cam ain ni.. gigih bekerja..

Softtouch [Hanim] berkata...

sy pun bz jgk minggu nie..next week xbz sbb bos cuti...

kella berkata...

hehehe...sama ler kita bz kak.. tapi curik2 gak masa nak bukak gak blog! hehehehe sshhhhhh

CatlinaFly berkata...

salam kak ain..nak tny lah, nak redeem huggies playtent tu tapi bila print borang, kecik giler..ke akak print sebelah2?ke camne ye? huhuhu

Related Posts with Thumbnails