Ahad, 21 November 2010

Mini GA Kakyong.....Aku ke yang menang??

Aku rasa macam tak percaya!!! Tak tahu la kenapa aku tak percaya!!! Yang nyata result dah keluar 20 hari yang lepassss tapi hari ni baru aku perasan.....huhuhu.  


Memang aku tunggu-tunggu result GA ni sebab hadiahnya adalah watermark percuma. Aku kan belum ada watermark, upload pict. kat blog pun main belasah jer tanpa cap mohor.  

Cuba korang tengok result GA tu kat SINI. List peserta yang join ada kat SINI. Betul ke aku yang menang, atau aku yang tersalah pandang????

p/s: penengan banyak sangat makan daging agaknya, terus dapat penyakit was was tahap kritikal. ada kaitan ke??? hahaha.....

p/s: mekasih pada abang fikri yang cabutkan nama aunty. mekasih jugak pada kakyong yang sudi anjurkan GA ni. 

Alhamdulillah.... 

10 comments:

Ena berkata...

waaaaaaaaaahhh..

bestnyerr..

Tahniah.. ;D

Ain berkata...

ena: sadisss tau sbb ain tak perasan ain yang menang...

hopefully hadiah tu boleh tuntut lagi...

huhu...

sarah-najwan berkata...

thniah..sayalah yg xpenah lucky masa mabuk join contes dulu...skrg..malas nk join..seme banner kat blog..abis saya remove..hehe

daging byk lemak tau..

Ain berkata...

sarah: ain jarang jugak bertuah, tapi dengan blog kakyong ni mcm ada chemistry sikittt, alhamdulillah dah 2 kali menang....

pssst, kalau lemak boleh gemukkan badan nak jugak, lemak berpenyakit mintak dijauhkan....

kakyong berkata...

ain,
contact syamila yer.. Insya Allah, masih boleh redeem... ;)

Ain berkata...

kakyong: thanks kakyong...

nanti ain contact syamila secepat mungkin....

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain...ain kene pyakit was2, sy plak kene ber*k-ber*k..heee....

Ain berkata...

hanim: panas makan daging kot nim, kesiannya....

huhuhu....

hopefully dah makin sembuh hendaknya...

kella berkata...

tahniah kak ain... murah rezeki kan.. :)

Ain berkata...

kella: alhamdulillah, rezeki sentiasa ada....

Related Posts with Thumbnails