Rabu, 24 November 2010

3 Dara Pingitan

Terima kasih pada kawan2 yang prihatin dengan kisah tragis aku semalam. Aku rasa sangat-sangatttttt BAHAGIA dan HAPPY!!!! Baca komen korang semua buat aku tergelakkk walaupun sebenarnya waktu tu aku masih lagi dalam mood kecewa. You all semua memang  THE BESTTTT!!! Saaayang korang baaaanyakkkkk.

Hari ni nak tukar mood baru. Takmo sedih2 dah. Nak happy macam 3 dara pingitan kat bawah ni. Mereka bertiga ni lah penyeri raya haji kat rumah mak aku hari tu. Usik mengusik, sakat menyakat pastu nangis menangisss. Namapun budak2 kan..... 

   fatin, sarah & echah


p/s: nanti aku share resepi kek karemel kat bawah ni. Tunggu aku buat lagi next time. boleh ambik pict. step by step supaya senang korang nak rujuk. Sabor yer....hehe

19 comments:

Ena berkata...

heheh.. 3 dara pingitan yg comei2 belaka.. ;D


ok.. sabar menanti.. :D

az rina a.k.a jaijina berkata...

comei anak² dare kak ain..eh, bile kak ain ade anak² dare ni?

LYaFRINA berkata...

tomei2nyer...
rambut pon sepeseng j kan....
nanti bila besar jln sama2.. msti cute ni.

en_me berkata...

cutenyerrr..

sarah-najwan berkata...

comey2 budok3 tino nih..seb baik saya dpr sorang gegirl..puas hatiku...syukur alhamdulillah..

Fieza79 berkata...

wahh...mmg 3 dara pingitan ni..comel2 lerr ketiga2 nya...!

Softtouch [Hanim] berkata...

comel jelita anak2 dara tu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tiga2 cute & tomey, banyak2 sabo k ain semua ada hikmah...ari ni kita plak kebengangan

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

comel ler 3 dara pinggatan nie
tocang kiri kanan

Zaidah berkata...

ain rambut diorang hampir samalah....ikatpun lebih kurang sama aje...memang betul tiga dara sunti pingitan..hihihi

nza berkata...

3 power puffs girls....

~aSHa~ berkata...

comey dara2 ni..ehehehe dah ada yg empunya?


kak jam 2 ada tag tuk akak..

Ain berkata...

ena: insyaallah jumaat ni ain buat kek ni, itupun kalau ada yang sudi antorkan oven ain kat rumah mak tu...

huhuhu...

by next week la baru boleh upkan resepi...

Ain berkata...

rina: lagi dua anak dara tu adik2 kak ain yang punya...

hehe..

lyafrina: fatin ngan echah tu sebaya, sarah kira adik dorang ler...

rambut dorang bertiga memang sepesen, ikal gulung2...

Ain berkata...

en. me: mau jadikan calon menantu ke...

hahaha....

sarah-najwan: kalau tak mesti jeles kan kan....

fieza: ada lagi 2 gegirl sepatutnya, tapi tak balik raya sbb ibu dia dalam pantang....

Ain berkata...

hanim: dah besor nanti, meriah lagi kan dengan telatah dorang....

anje: bengang dengan sapa anje, kesiannya....

ain dah ok dah, lepas ni maratonn ubs jer ler....

zana: kalau tak tocang, berserabai meka ni sume...

haha....

Ain berkata...

zaidah: pandai zai tengok, memang rambut dorang sepesen ikal gulung2...

kata mak ikut gen moyang dorang...

kak nza: boleh jadik pon pon girls kan....

asha: tak sesuai kalau nak book utk adik sha, kalau untuk danish sha available kot....

hahaha...

ada tag ke???? fengsannnn akak...haha

mamalieyna berkata...

alahai 3 dara pingitan..dh besar cun2 nih! ^_^

Mieja@Faiza Amir 2001 berkata...

comelnya 3 anak dara nie:):)

Related Posts with Thumbnails