Ahad, 7 November 2010

Free Eyeshadow Mac.... Nak Tak??


STICKY MODE SELAMA SEMINGGU



Entry ni special untuk mereka yang suka bermekap terutamanya tang mata....


Kalau nakkan eyeshadow MAC percuma tanpa bayar sesen pun, KLIK SINI


Kembar aku, Kak Ainzuryn berbesar hati nak kasi free....


Join cepat sebab offernya terhad sehingga raya haji ni. 


Jangan risau jaaaangan susah hati, syarat-syaratnya sangat mudah sekali, kalau tak caya, klik ajer kat SINI


p/s: kak ain, jangan saman ain sbb tiba2 ngaku kembar akak yer. sajer ain nak share info ni dengan kengkawan yang lain sebab ramai yang sukakan kontest mentost dan giveaway mudah macam akak punya GA tu.
  

19 comments:

ainzuryn berkata...

Wah! ain... terkesima akak sekejap. baiknya dak ain ni wat n3 untuk akak. mekacih beribu ribu lemon. jasa mu tetap ku kenang. heee....

zue @ annaleeya berkata...

nok nok ar klu free... tp dok reti nok mekap... huhuhu!!

LYaFRINA berkata...

hehehhe..lya suka make up kat mata.. walau x reti.. just pakai eye liner j.. kalo tlbh vogue guna la eyeshadow..

LYaFRINA berkata...

hehehhe..lya suka make up kat mata.. walau x reti.. just pakai eye liner j.. kalo tlbh vogue guna la eyeshadow..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

nak.. nak jugak.. hehehe, nnti nk serbu link tu.. tq 4 sharing .. =)

~aSHa~ berkata...

nak nak nak

Ena berkata...

wahhh
bestnyerr...
nak jugak..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah nak nak2 kita nak boley

Lelord berkata...

naaakkkkkk

nza berkata...

xpandai pakai eyeshadow sejak dulu...hu.....

Softtouch [Hanim] berkata...

gud lcuk ain...

Amy Syaquena berkata...

nakkk nakkk nakkk...

luahfikiran berkata...

SALAM,
UTK KAUM ADAM TAK ADA KE ?

AngahSayang2314 berkata...

wah... nakk..nak...nakkk

Mr PenyuBiru berkata...

cam menarik jer, nak join bleh? hehe

princeduyong berkata...

best gak kalau benda2 free ni...tapi kot berkulat lak tak pakai...

Hunny berkata...

Menarik nyer contest ni..:P

Nia berkata...

Ain tak join ke sekali? MAC tuuuu..

chugie berkata...

Owh.. dah tentu ain! nak juga lah..

Related Posts with Thumbnails